#Onur akın hoşçakal müzik dinle

Türkü Türkü Türkiyem 6.Bölüm 1:16:06

Türkü Türkü Türkiyem 6.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Onur Akın konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi) 03:28

Ünlüler Adasında Panik (Survivor 2017 - 21 Ocak Cumartesi)

Baraka ödül oyununu kaybeden Survivor Ünlüler takımı zor bir gece geçirdi. Gece korunmasız ortamda uyurken Serhat Akın'ı arı sokması yarışmacıları tedirgin etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.544 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evrim Geçiren Ünlüler 02:16

Evrim Geçiren Ünlüler

Türkan Şoray,Filiz Akın,Deniz Akkaya ve dahası.Güzelliğine hayran olduğumuz sanatçıların öncesi ve sonrası arasındaki farkları gördüğümüzde şaşırmamak elde değil.iyi seyirler dilerim.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı lüt..

  • Kadınca tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 19 Şubat'ta Kim Elendi!! 04:27

Kısmetse Olur 19 Şubat'ta Kim Elendi!!

Kısmetse Olur'da 19 şubatta yayınlanan programda en fazla oyu alan Adnan sayesinde Akın elenmekten son anda kurtuldu.Tuğçe ise elenen isim oldu...

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur’da Şok! İhanet İddiası Ortalığı Karıştırdı! 04:26

Kısmetse Olur’da Şok! İhanet İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Kısmetse Olur'da Tuğçe'nin Arca ile konuştu iddiaları Akın'ın sinir krizi geçirmesine neden oldu.O andan sonrada olanlar oldu....

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle 14:13

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle

Mahallede saklambaç oynayan Tayfa, oyunda ebe olan Akın'ın kazan dairesine girmek istemesi ile telaşlanır ve bu sırada Akın herkesi sobeler. Saklambaçtan sıkılan Tayfa Basri amcaların sokakta top oynamaya başlayınca mace..

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum 02:30

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları! 04:00

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları!

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Rabia yüzünden Farima ve Akın arasında tartışma çıkmıştı. Akın, Farima'nın bu konu yüzünden daha fazla üzülmesini istemeyerek onun yanına gidiyor ve ikili arasında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:52

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Fragmanında Melis ve Akın arasında tartışma çıkıyor. Melis, Adnan'ın evde dostu kalmadığı için Akın'la yakın olduğunu iddia edince ortalık karıştı...

  • ANKA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli 00:43

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli

Şehbal (Filiz Akın) İzmir’de öğretmenlik yapmaktadır. Kuzeni Mübin (kartal Tibet) tatilini geçirmesi için Şehbal’i İstanbul’a yanına çağırır. Bunun yıllardır beklediği evlilik teklifi olduğunu düşünen genç kız heyecanlan..

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi 00:42

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi ü..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son 01:22

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..