#Onur akın Çaresizim müzik dinle

Tayvan'da Tuvalet Kağıdı Krizi 00:37

Tayvan'da Tuvalet Kağıdı Krizi

Tayvan'da tuvalet kağıdına yüzde 30 zam yapılacağı haberlerinden sonra tüketiciler mağazalara akın etti. …..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Kenarı Fragman 02:03

Yol Kenarı Fragman

Tayfun Pirselimoglu'nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Yol Kenarı filminin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Tansu Biçer, Nalan Kuruçim, Taner Birsel, Rıza Akın, Haydar Şişman, İsrafil Köse gibi isimler yer a..

İsrail Jetlerini İran'a Ait Zanneden Halk Sığınaklara Koştu 01:03

İsrail Jetlerini İran'a Ait Zanneden Halk Sığınaklara Koştu

İsrail'e ait savaş uçaklarının uçuş provası gerçekleştirdiği Tel Aviv'de, jetleri İran'a ait zanneden İsrail halkı sığınaklara ve karakollara akın etti...

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Eyüp Sultan Camii'nde Beraat Kandili Coşkusu 01:05

Eyüp Sultan Camii'nde Beraat Kandili Coşkusu

Beraat Kandili nedeniyle vatandaşlar akşam namazının ardından Eyüp Sultan Camisine akın etti. Kimi vatandaşlar ellerini kaldırıp semaya dua ederken kimileri de Eyüp Sultan Hazretlerinin kabrine gelerek bol bol dua etti...

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle 1:27:55

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Kendisine benzeyen bir gençle, düşmanlarından kaçan bir milyonerin öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Macera Senaryo : Orhan Elmas Yönetmen : Orhan Elmas Oyuncular : Filiz Akın, Öztürk Serengil, Kadir Savun, Suzan Avcı,..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler 02:05

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi ne vatandaşlar akın etti. Mitinge katılanlar alanı hınca hınç doldurdu. İşte miting alanından ilk görüntüler..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı 01:52

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı

Kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından İstanbul’da kapalı otoparklarda yer kalmadı. Araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar kapalı otoparklara akın etti...

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Ah Kulina Ah Şarkısı! 02:37

Ah Kulina Ah Şarkısı!

Başrollerini Evrim Akın, Oya Aydoğan ve Sevinç Aktansel gibi oyuncuların paylaştığı Bez Bebek, her gün 10.10 - 18.20'da a2 ekranlarında…..

  • JET TV tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera) 18:23

Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera)

DENİZDE KÖPEKBALIĞI AVLADIM!! (EFSANE MACERA) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün aldığım haberle beraber hemen Antalya'dan kalkıp Marmara Körfezine gittim ve akın eden köpekbalığı sürüsüne olta attım. Köpek balığı avlad..

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da 01:01

Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da

Fahriye Evcen'le eşi Burak Özçivit'in nisan'da dünyaya gelen oğulları Karan'ın yüzünü objektiflerden gizleyerek tatilde de temkinli davrandılar. 3 aylık oğulları ile Bodrum'da tatil yapan İkili, ünlü isimlerin akın etti..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle 1:38:01

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Mebrure ile Fahri arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Babası öldükten sonra Mebrure İstanbul’daki akrabası Nazmiye Hanım’ın evine gelir. Nazmiye Hanım, kimsesiz kalan Mebrure’ye ilk başta sahip çıkmak ..

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..