#Onur akın Çaresizim müzik dinle

İnsanların Üzülmesine Dayanamam Ama 01:50

İnsanların Üzülmesine Dayanamam Ama

Geçtiğimiz Ay Dünya Evine Giren Deniz Baysal Ve Barış Yurtçu Çifti Çiğdem Akın'ın Barbie X Defilesinde Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Brezilya’daki AVM açılışında Covid-19 unutuldu 01:56

Brezilya’daki AVM açılışında Covid-19 unutuldu

Brezilya’daki AVM açılışında korona virüs salgını unutuldu. Binlerce kişi AVM’ye akın etti...

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk 04:34

İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk

İstanbul'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapmak ve balık tutmak için sahillere gelen bazı vatandaşların maske takmadığı, takanların da kuralına uygun takmaması dikkat çekerken, sosya..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor 04:46

Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor

Survivor 2018'de bir aşk bombası daha mı patlayacak? Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ve Birsen Bekgöz'ün aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Sema Aydemir ve Adem Kılıççı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İddianın sahibi ..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması 03:54

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması

Türkiye geneli yılbaşındaki 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşandı. Kısıtlama sonrası vatandaşlar Taksime akın etti...

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı 03:19

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı

İstanbul’da havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar Kız Kulesi Sahiline akın attı. Bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymayarak banklarda otururken, bazı vatandaşların da maskesiz olması dikkat çekti...

Herkesin hayali karavan tatili... 02:45

Herkesin hayali karavan tatili...

'PANDEMİDEN DE ŞEHİRDEN DE BUNALDIK, YEŞİLLE MAVİYLE BULUŞMAK, SALGINDAN UZAK OLMAK İSTİYORUZ DİYENLER, BUGÜN İSTANBUL'DA AÇILAN BİR FUARA ADETA AKIN ETTİ... BAKIN O FUARDA NE VARDI?..

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu 02:43

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu

Azerbaycan’daki Bakü Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak Türkiye-Galler Euro 2020 A Grubu maçı için çok sayıda Türk futbolseverin akın ettiği Bakü’de maç coşkusu yaşanırken, sokaklar Mehter Marşı ile inledi...

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı 01:45

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı

2020'de ibadete yeniden açılan Ayasofya Camii'nde ilk teravih namazı kılındı. Vatandaşlar, 88 yıl sonra kılınan ilk teravih namazı için camiye akın etti...

İran’da yağ izdihamı 00:17

İran’da yağ izdihamı

İran'ın başkenti Tahran'da halk, gıda ürünlerine yapılacak zam öncesi uygun fiyata yağ almak için marketlere akın etti...

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce