#Onur atmaca ormanlar alan alan müzik dinle

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı dinle Yusuf Güney'in, Emre Müzik etiketiyle yayınlanan Kaptan albümünde yer alan Sevdaluğun Sarmadı isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Yusuf Güney Düzenleme: ..

  • Candy tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi 03:28

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi

Hakan Durgut - Rüyalar Ülkesi Dinle RÜYALAR ÜLKESİ şarkı sözleri ile ahu gözlerinde titrek bir bakış bakışlarında bitmeen bir karakış saçlarına gecenin rengi dolanmış bembeyaz teniyle eşsiz bir kadın beni benmden a..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Mustafa Ceceli & İrem Derici'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Zincirimi Kırdı Aşk albümünde yer alan Kıymetlim isimli şarkısı, 4K çözünürlüğündeki video klibiyle netd müzik'te...

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca 05:38

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca

Sevcan Orhan'ın, Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan İçimden Geldi Söyledim albümünde yer alan Evlerinin Önü Yonca isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Cihan Orhan Yönetmen: Erkan Nas..

Kalben Ben Her Zaman Sana Aşıktım 02:55

Kalben Ben Her Zaman Sana Aşıktım

dinledikçe seveceksiniz.diğer şarkılarını da dinleyeceksiniz. Sonsuza Kadar şarkı sözleri ile Ben her zaman sana aşıktım. Ben her zaman sana aşıktım. Daha görmemiştim seni; Hiç bilmiyorken eşsiz ismini, Reddettim bu z..

  • slmn kç tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
No.1 - Bu Benim Hayatım 02:19

No.1 - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım 2015 yılının Eylül ayında yayınlanmış bir No.1 şarkısıdır. Aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak bu şarkıyı Spotify ve iTunes, Apple Music gibi dijital müzik platformlarından ücretsiz olarak dinleyip..

  • No.1 tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
03. No.1 - İrtifa Kaybı 04:51

03. No.1 - İrtifa Kaybı

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
04. No.1 & MRF - Arabam Siyah! 03:34

04. No.1 & MRF - Arabam Siyah!

808 2015 yılında yayınlanmış 9 parçadan oluşan No.1 ve MRF'nin ortak albümüdür. Arabam Siyah ve Kumar gibi popüler parçalar bu albümde bulunmaktadır. Aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak bu albümü Spotify ve iTunes,..

  • No.1 tarafından
  • 499 görüntüleme
  • 5 yıl önce
12. No.1 - Anlatmak İstemedim 03:31

12. No.1 - Anlatmak İstemedim

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
01. No.1  Ağır Hasta 04:20

01. No.1 Ağır Hasta

Cehennemin Dibi 2012 yılında yayınlanmış 11 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde bir remix bir de enstrümantal parça yer almaktadır. Aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak bu albümü Spotify ve iTunes, Appl..

  • No.1 tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
06. No.1  Ateş ve Barut 03:22

06. No.1 Ateş ve Barut

Sen Kötü Bir Rüyasın (SKBR) 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan No.1 solo albümüdür. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmektedir. Gecenin Gürültüsü, Junkie Jumping, H..

  • No.1 tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
11. No.1  Geri Gel 02:53

11. No.1 Geri Gel

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce