#Onur atmaca ormanlar alan alan müzik dinle

Gerçeği Aratmayan 7 Boyutlu Görüntüler 02:07

Gerçeği Aratmayan 7 Boyutlu Görüntüler

Japonya'da hologram teknolojisi ile yapılan 7 boyutlu görüntüler izleyenleri şaşırtıyor. Görüntülerde yer alan 7D görüntü şovuna katılan Japon aile filmin içindeymiş gibi izlenim sergiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Hülya Avşar'ın Demet Akalın Yerine Rafet El Roman'ı Tercih Etmesinin Nedeni! 05:05

Hülya Avşar'ın Demet Akalın Yerine Rafet El Roman'ı Tercih Etmesinin N

Seni baştan yaratacağım sözleriyle Avşar kızına şarkı satın alan Demet Akalın'ı reddetmesinin nedenini Hülya Avşar, Rafet El Roman'la klip çekimi sırasında peşpeşe itiraflarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiralık Aşk Setinde Yasak Aşk ' İddiasına Yanıt! 03:24

Kiralık Aşk Setinde Yasak Aşk ' İddiasına Yanıt!

Sevilerek takip edilmesine rağmen ani bir kararla final kararı alan Kiralık Aşk dizisinin bu kararın alınmasında yasak aşk iddialarının etkili olduğu dedikodusu konuşuluyor.Peki yakışıklı oyuncu bu konuşulanlarla ilgili ..

  • ANKA tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı

Evlat Kokusu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Çınar'ı kaçırıyor mu? Oğlu için her şeyi göze alan Zeyno'yu nasıl engelleyecekler?..

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11 00:30

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11

Sondan bir önceki sınıfta yer alan dizide, önde gelen karakterin son hikayesinin her biri açılmaya başlandı. 9 / 8c'de BONES'ın yeni bir bölümünü kaçırmayın, bu TAKİ!..

Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi 14:49

Bahar Candan Olumsuz Yorumları Duyunca Yarışmacılara Verdi Veriştirdi

İşte Benim Stilim de yarışmacı arkadaşlarından sürekli benzer kombin yaptığı eleştirilerini alan Bahar Candan yine hiç bir eleştiriyi kabul etmedi ve herzamanki gibi karşı saldırıya geçerek karşılık verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017 01:38

Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar-95.Bölüm 02:12

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar-95.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde abiye kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beren Saat'ten Yeni Dizi Sürprizi 03:20

Beren Saat'ten Yeni Dizi Sürprizi

En son Kösem Sultan dizisnde rol alan Beren Saat'in yeni projesiyle ilgili yeni bilgiler.....

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2 02:28

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2

Merakla beklenen Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragmanı Yayında. 7 NİSAN 2017 de tüm sinemalarda. Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Bereli Askerlerimizin Suriye'de oluşum içerisinde olan FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve l..

Mezarın İçinde Bir Gece  Paranormal Olaylar 39:15

Mezarın İçinde Bir Gece Paranormal Olaylar

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Bu videoda 1. dünya savaşında 2 torununu'da alarak savaştan kaçan yaşlı bir adamın ormana sığınması ve torunla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 98.Bölüm 03:23

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 98.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keçi Feci Sİnirlenmiş :) 00:51

Keçi Feci Sİnirlenmiş :)

Neye sinirlendigi bilinmiyor ama bisikletli beyfendiye fena halde kızmış. Etrafdakilerin bay bi hoşuna gitmiş belli. Videoyu izleyince kahkahalardan anlaşılıyor :)..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 99.Bölüm 03:30

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 99.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde gün sonunda pembe kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni 00:54

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni

Belçika'da başkent Brüksel'i hedef alan terör saldırlarının birinci yıldönümünde kurbanlar anıldı. Belçika Kralı Philippe, düzenlenen törende bombalı saldırıya hedef olan Zaventem Havaalanı'na çelenk bıraktı. Kraliçe M..

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu 00:34

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu

Japonya'nın Susami Kasabası'nda dünyanın en ilginç posta kutularından birisi yer alıyor. Denizin 10 metre altında yer alan bu posta kutusundan bugüne kadar 50 binin üzerinde mektubun gönderildiği söyleniyor. Posta kutusu..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Dj Army - Bass And Dance 03:50

Dj Army - Bass And Dance

DJ & producer Ferhat Kantik, tüm dünyada özel parti ve festivallerde sahne alan bir dj'dir.. Dj Army Bass And Dance 2012 Power Mix ve daha fazlası seyredelim.com farkı ile sizlerle, iyi dinlemeler....

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..