#Onur atmaca ormanlar alan alan müzik dinle

Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Zırhlı 02:00

Yeni Zırhlı "Typhoon-VDV" Püskürdü

Zırhlının alev alan halleri sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm 03:48

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde gün sonunda deri kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Payitaht-Abdülhamit-Bize Hasta Adam Diyenler Yanılacaklardır! 01:49

Payitaht-Abdülhamit-Bize Hasta Adam Diyenler Yanılacaklardır!

Osmanlı padişahı, olağanüstü zekasıyla Osmanlıyı dış maihrak tuzakların uzağında tutmaya çalışan Abdülhamit hanın hayatını konu alan diziden nefes kesen bölümler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş Sesiyle Büyüledi 03:18

Ebru Gündeş Sesiyle Büyüledi

Eşiyle boşanma kararı alan üzel yorumcu Ebru Gündeş İstranbulda sahne aldığı mekanda sesiyle izleyenleri adeta büyüledi...

  • ANKA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm 04:45

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde gün sonunda jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı 06:33

Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı

Game of Thrones yer alan The Red Keep isimli sarayın lego modeli yapıldı. Bu saray için 125 bin parça lego kullanıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm 03:05

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde gün sonunda 3 Adam Programına Konuk konseptinde kombinleriyle jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce

Hong Kong sokakları Twerk'e doydu! Digital Distortion albümünde yer alan Mo Bounce şarkısına video klip çeken Iggy Azalea, bol Twerk'li bir video yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi 01:33

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi

Fenerbahçe'de kilo problemi yaşadığı için tepkilerin odağında yer alan Ozan Tufan, kaslı vücuduyla görenleri şaşkına çevirdi...

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..