#Onur atmaca ormanlar alan alan müzik dinle

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan 00:46

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan

2016 Kainat Güzellik Yarışması’nda tacın sahibi Fransa’yı temsil eden İris Mittenaere oldu. Filipinler’de, bu yıl 65’ncisi düzenlenen yarışmada final heyecanını Miss Fransa ile Haiti’den Raquel Pelissier yaşadı. Kainat..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm 09:00

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanacak olan 146. bölüm tanıt..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklar Hakkında İlginç Bilgiler 02:56

Tavuklar Hakkında İlginç Bilgiler

Tavuklar hakkında ilginç bilgileri konu alan kısa belgeselimiz...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 146.Bölüm 02:55

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 146.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde altın günü kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW E21 3 Serisi Lamborghini Aventador’a karşı2 03:26

BMW E21 3 Serisi Lamborghini Aventador’a karşı2

MW 3 Serisi’nin atası olarak kabul edilen birinci jenerasyon, Lamborghini ailesinin en tepesinde yer alan Aventador’a stop lambası gösterebilir mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Kaya Sıkıldığını İtiraf Etti 01:53

Hazal Kaya Sıkıldığını İtiraf Etti

Yeni Sezonda yeni bir filmle ekranlara geleceğini söyleyen güzel oyuncu Hazal Kaya daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya'ya hadi mutfağa girelim diyenlerden sıkıldığını ama idare ettiğin..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 1.Bölüm 30:00

Zamanda Yolculuk 1.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 1. bölümünde; M.Ö 200'lü yıllara ait tarihi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Zamanda Yolculuk 3.Bölüm 29:10

Zamanda Yolculuk 3.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 3. bölümünde; M.S 30 yılına ait tarihi olay..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 4.Bölüm 31:10

Zamanda Yolculuk 4.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın4. bölümünde; M.S. 37 yılına ait tarihi olay..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm 31:37

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 5. bölümünde; M.S. 410 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm 31:15

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve bir takvim bütünlüğü içinde aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların oyuncular tarafından komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı top..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 9.Bölüm 31:32

Zamanda Yolculuk 9.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 9. bölümünde; M.S. 716 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm 32:24

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 10. bölümünde; M.S. 751 yılına ait tarihi o..

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm 31:21

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 11. bölümünde; M.S. 840 yılına ait tarihi o..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Zamanda Yolculuk 13.Bölüm 32:44

Zamanda Yolculuk 13.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 13. bölümünde; M.S. 1072 yılına ait tarihi ..

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm 31:25

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 14. bölümünde; 1075 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm 33:15

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 17. bölümünde; 1203 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm 32:30

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 18. bölümünde; 1205 yılına ait tarihi olayl..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..