#Onur atmaca sevenler sevmeyenler müzik dinle

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Güzeliz Biz Instagram Makyajları Nasıl Yapılır 04:29

Güzeliz Biz Instagram Makyajları Nasıl Yapılır

Mavi tonu sevenler ve instagramda daha fazla ''like'' almak isteyenler, videoma bir uğrasınlar derim. :)..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
karda hamsi tava keyfi 00:20

karda hamsi tava keyfi

karda hamsi tava keyfi , hamsi sevenler buyrun . #hamsitava #hamsi #karadeniz..

Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle 01:00

Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle

çiğ köfte sevenler rengarenk Kalpler bırakmadan geçmeyin ...hatay ve hatay sofrası; Czn farkıyla Kıymalı etli Çiğ Köfte sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Bora Hışır - Efor 02:38

Bora Hışır - Efor

Bora Hışır Efor Müzik Dinle Söz & Müzik: Bora Hışır Beat : Astral Director : Utku Kundakcı Director of photography : Volkan Yıldız Art Director :Onur Kundakcı Costume Design: Ahbap Production Head : Alperen Çömez Bac..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Kayra - Kafamda Cehennem 03:40

Kayra - Kafamda Cehennem

Kayra - Kafamda Cehennem Dinle Söz: Kayra Müzik: Da Poet & Radansa Düzenleme: Da Poet Mix-Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Bedirhan Karakurluk Senaryo: Onur Kayra İnal, Bedirhan Karakurluk Yardımcı Yönetmen:..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Naira - Açabilsem Kalbini 04:18

Naira - Açabilsem Kalbini

Naira - Açabilsem Kalbini Dinle Söz: Ayşe Birgül Yılmaz Müzik: Perviz Mahmudov Düzenleme: Reşat Bagırov Yönetmen: Onur Aldoğan..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..