#Onur ensert kıyamet Çiçeği müzik dinle

Kız Arkadaşının Gelin Çiçeğini Yakaladığını Görünce Tüyen Eleman 01:18

Kız Arkadaşının Gelin Çiçeğini Yakaladığını Görünce Tüyen Eleman

Düğün bitiminde atılan gelin çiçeğini yakalayan kızın bir an önce evleneceğine inanılır. Bu düğünde de gelin çiçeği atılmış ama yakalayan kızın erkek arkadaşı bu işten pek memnun olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener İbrahim Kutluay'ın Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Haberini Yorumladı 06:43

Demet Şener İbrahim Kutluay'ın Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Haberini

Demet Şener Edvina Sponza'nın Şiddet Gördüğü İddiası İle İbrahim Kutluay'a Açtığı Dava Hakkında Ne Söyledi? Cenk Küpeli İle Evliliği Nasıl Gidiyor? Çiçeği Burnunda Çiftin Yeni Projeleri Neler?..

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın 00:36

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın

Düğünlerin değişilmez adeti olan gelinin düğün bitiminde attığı çiçeği yakalayan kadın çevresine hemen havasını atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğru bilinen yanlışlar 02:18

Doğru bilinen yanlışlar

DOĞRU UYKUNUN BEBEK GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKISI VAR MALUM, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİN DE RAHAT BİR NEFES ALMASINI, DİNLENMESİNİ SAĞLIYOR. UYKU EĞİTİMİ KAVRAMI SON DÖNEMDE ÇOK PÖPÜLER. ANCAK UZAMNLARA GÖRE BU KONUNUN DOĞRU SA..

Tramvaya kadın eli değdi 02:14

Tramvaya kadın eli değdi

KADIKÖY-MODA ARASINDAKİ NOSTALJİK TRAMVAYA DA KADIN ELİ DEĞDİ... ÇİÇEĞİ BURNUNDA KADIN MAKİNİSTLER, ZORLU EĞİTİM SÜRECİNİ TAMAMLAYIP İŞ BAŞI YAPTI. YAŞADIKLARI HEYECANI VE GURURU SHOW HABER'E ANLATTI.....

Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

 Deniz Seki Tahliye Oldu 03:14

Deniz Seki Tahliye Oldu

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliye oldu. Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 y..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi 02:47

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi

Ünlü oyuncudan korkutan paylaşım! Yürekler ağza geldi Sevda Çiçeği ve Hayal ve Gerçek gibi dizilerde rol alan oyuncu Yasemin Hadivent, tatil sezonunu Bodrum, Torba'da açtı. Arkadaş grubuyla denize açılan ünlü isim kor..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Bora Hışır - Efor 02:38

Bora Hışır - Efor

Bora Hışır Efor Müzik Dinle Söz & Müzik: Bora Hışır Beat : Astral Director : Utku Kundakcı Director of photography : Volkan Yıldız Art Director :Onur Kundakcı Costume Design: Ahbap Production Head : Alperen Çömez Bac..

Kayra - Kafamda Cehennem 03:40

Kayra - Kafamda Cehennem

Kayra - Kafamda Cehennem Dinle Söz: Kayra Müzik: Da Poet & Radansa Düzenleme: Da Poet Mix-Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Bedirhan Karakurluk Senaryo: Onur Kayra İnal, Bedirhan Karakurluk Yardımcı Yönetmen:..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..