#Onur kafam hafif dumanlı

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Petek Kurabiye Tarifi 03:56

Petek Kurabiye Tarifi

Petek Kurabiye İçin Malzemeler: 125 gr. tereyağı 1 su bardağından biraz az pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 3 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya 1 portakal kabuğu rendesi Pete..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..