#Onur kafam hafif dumanlı

Futbolcu Caner'den Asena'ya Çok Ağır Suçlamalar! 15:46

Futbolcu Caner'den Asena'ya Çok Ağır Suçlamalar!

Son günlerde Asena Atalay ve futbolcu Caner Eekin'in boşanmalarının ardından gündemden düşmeyen ikli arasında çarpıcı iddialar birbirini kovalıyor.İşte son olarak Caner Erkin'in eski eşiyle ilgili özel partilerde stripti..

  • ANKA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Samsung Galaxy S8 Sağlamlık Testi 07:34

Samsung Galaxy S8 Sağlamlık Testi

Evet, sabırsızlıkla beklediğiniz S8 sağlamlık testi videomuzla karşınızdayız. Bu seferki sağlamlık testimizde S8'e yeni şeyler denedik. Mesela bir vidayı iyice ısıtıp üzerine attık ya da su testini telefon darbe aldıktan..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin 02:17

Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin

Bu, tekerlekli dizüstü bilgisayara benziyor ancak aslında Cocoa Motors tarafından yapılan WalkCar adlı yeni bir scooter. Ve kendi türünün ilk ultra kompakt kişisel taşıyıcı. 13 inçlik bir dizüstü bilgisayarla aynı boyutt..

İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı 00:55

İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı

İstanbul Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kaldılar. Kaza nedeniyle inatçı sürücülerden Uğur Naci Taner hafif yaralanırken olay yerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı...

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Üzerinden Tren Geçen Kızın Hayatta Kalması 00:59

Üzerinden Tren Geçen Kızın Hayatta Kalması

Arkadaşı ile telefonla konuşurken raylarda trenin geldiğini son anda fark eden 19 yaşındaki kız ilk önce kaçmaya çalışıyor sonra trenin önünde sabit kalarak vagonların altında kalıyor. Sol gözünde hafif bir yaralanma ile..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahne Bir Anda Çöktü 00:23

Sahne Bir Anda Çöktü

Sahne bir anda çöktü Çin’de prova yapan okul korosu, büyük bir şok yaşadı. Koronun üzerine çıktığı sahnenin erkek öğrencilerin bulunduğu kısmı, bir anda gürültüyle çöktü. Olayda 14 öğrenci hafif şekilde yaralandı...

Kontrolden Çıkan Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı 01:45

Kontrolden Çıkan Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı

Kontrolden çıkan araç bariyerlere ok gibi saplandı Bariyer aracı kağıt gibi kesti sürücü hafif yaralandıKASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda sahur vakti yoldan çıkan kamyonet, demir korkuluklara ok gi..

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü 01:04

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü

İzmir Gümüldür'deki Orman Yangınına Müdahale Etmek İçin Tahtalı Barajı'ndan Su Almaya Çalışan Ve 5 Personeli Bulunduğu Bildirilen Yangın Söndürme Helikopteri, Bambi Olarak Adlandırılan Tankının Su İçindeki Bir Cisme Ta..

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı 02:17

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı

Torbacı olduğu iddia edilen şahsa kafede silahlı saldırı Beyoğlu'nda torbacı olduğu iddia edilen bir şahıs, kafeteryada otururken silahlı bir kişi tarafından vuruldu. Hafif yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet..

Gelin Ve Damadı Sahneye Çıkaran Asansörün Yere Çakılması 01:15

Gelin Ve Damadı Sahneye Çıkaran Asansörün Yere Çakılması

Kosova'da Malişeva şehrinde gerçekleşen bir düğünde gelin ve damadı davetlilerin huzuruna çıkaran asansörün yere çakılmasıyla, damat kolunu kırarken gelin de hafif yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Su Altı Çekimi Yapan Dayının Kelinden Darbe Yemesi 00:22

Su Altı Çekimi Yapan Dayının Kelinden Darbe Yemesi

Çocukların arasına dalıp su altı çekimi yapan hafif kel dayı, bir kız tarafından darbe yiyor. Hem de çok önemli bir noktasına; keline.....

  • JET TV tarafından
  • 1.746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik 03:24

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren USB Kablo İle Araba Çektik! Fiber teknoloji ile üretilen Nonda Zus şarj kabloları çelikten daha güçlü ve çok daha hafif karbon kökenli bir madde olan kevlar ile örülmüştür. Bu özelliği ..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletin Arkasından Düşen Çocuğunu Fark Etmeyen Çinli Kadın 00:45

Motosikletin Arkasından Düşen Çocuğunu Fark Etmeyen Çinli Kadın

Çin'in Zhejiang eyaletinde bir kadın kavşakta ışıklarda durup yeniden hareket etmeye başladığı esnada küçük kızı motosikletin arkasından yere düştü. Çocuğunun düştüğünü farketmeyen kadın, yola devam etti. Motorsikletten ..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada 00:56

İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada

İzmir'de, şehir içi ulaşım yapan İZBAN treninde, iddialara göre bir grup genç, aşırı gürültü yaptıkları için kendisini uyaran yolcuların üzerine yürüdü. Trendeki dehşet anlarında bir yolcu aldığı bıçak darbesiyle hafif y..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoke Eden Görüntü, Toprak Nehir Gibi Aktı! 00:42

Şoke Eden Görüntü, Toprak Nehir Gibi Aktı!

Çin'de Tibet Özrk Bölgesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Su geçirmeyen toprak yüzeyden parçalanarak hafif eğimli bir bölgeden adeta bir nehir gibi aktı. Olaydan birkaç aile ve bir çiftlik olumsuz olarak etkilendi..

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı 00:24

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı

ABD’de yol çalışmasını geç fark eden sürücü, ölümden döndü. Şahsın otomobili, bir tır ile yol çalışması yapan ekibin kamyonu arasında sıkıştı. Araç bir diğer kamyona çarparak durabilirken, kazada yolda çalışan 3 işçi ve ..

Tartıştığı Sürücüye Vurmak İsterken Yola Düştü 00:30

Tartıştığı Sürücüye Vurmak İsterken Yola Düştü

Suudi Arabistan'da seyir halindeyken tartıştığı sürücüye vurmak isteyen şahıs yola düştü. Bir süre sürüklenen adam, hafif şekilde yaralandı...

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti 02:50

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti

Konya’da hafif ticari araç alev alarak yanarken, sahibi yanmış aracını çaresiz bir şekilde izledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geld..

Karaman’da Trafik Kazası  2 Ölü 01:12

Karaman’da Trafik Kazası 2 Ölü

Karaman'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti...

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular 00:26

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular

Şişli'de kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çifte seyir halinde olan belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan ve otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulan çif..

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı! 00:39

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı!

İngiltere'de hatalı sollama yapan bir araç karşıdan gelen arabanın takla atarak feci bir kaza yapmasına sebep oldu. Kazayı sürücü hafif sıyrıklarla atlatırken o anlar sürücüde bulunan aksiyon kamerası tarafından saniye s..

Kendini Tarzan Sanan  Ablamız 00:12

Kendini Tarzan Sanan Ablamız

Kendini zayıf zannedip Tarzan gibi perdeye asılan ablamız ...

  • JET TV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza 04:01

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza

TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde takla atan araçta bir kişi hafif yaralanırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik durma noktasına geldi...