#Onur kafam hafif dumanlı

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı 04:03

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı

ABD'de Cumhuriyetçi senatörleri taşıyan trenin çöp kamyonu ile çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Eşleriyle birlikte Washington'dan West Virginia'ya giden Cumhuriyetçi se..

Peugeot Expert Traveller Test Sürüşü 13:41

Peugeot Expert Traveller Test Sürüşü

Peugeot Expert Traveller Sizce nasıl? Kısaca Expert Traveller 2 lt dizel 6 ileri tam otomatik 180 bg ve 400 nm tork ile 0-100 km/s: 9.8 sn karma test tüketimi 8.8 lt 8+1 taşımacılğa uygun büyük gövdeye oldukça iyi dönüş ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1.9 Milyon Dolarlık Efsane Mercedes 300SL Gullwing 00:56

1.9 Milyon Dolarlık Efsane Mercedes 300SL Gullwing

1954 model Mercedes-Benz 300SL, efsane adıyla Martı Kanat (Gullwing) 1.9 milyon dolara alıcı buldu. Daha hafif ve daha hızlı bir yarış otomobili üretmek için boru şasi tercih edilen ve zorunlu olarak kapıları yukarı açıl..

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takan Küçük Kız 02:18

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takan Küçük Kız

Sanal gerçeklik gözlüğü takmak isteyen küçük kız hafif bir adrenalin...

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aston Martin DB11 Test Sürüşü 32:44

Aston Martin DB11 Test Sürüşü

Aston Martin DB11, markanın geleceğine yön verencek çok önemli bir model. Ciddi yatırımlar ve Daimler'in %5 hissesini almasıyla birlikte marka küllerinden yeniden doğuyor. Aston Martin demek V12 demek ve marka bu geleneğ..

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nezle Ve Grip Arasındaki Farklar 02:33

Nezle Ve Grip Arasındaki Farklar

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta: Nezle gribin hafif halidir...

  • NABIZ tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koli İçine Konulup Uçaktan Atılan Ekstrem Sporcusu 00:52

Koli İçine Konulup Uçaktan Atılan Ekstrem Sporcusu

Binlerce fit yükseklikteki hafif motorlu uçaktan arkadaşları tarafından karton koli içinden boşluğa bırakılan ekstrem sporcusu kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Kadına Saldıran Kızgın Boğa 00:44

Kadına Saldıran Kızgın Boğa

Hindistan'da yolda yürüyen kadına arkadan saldıran boğanın görüntüsü kameraya böyle yansıdı. Arkadan yaklaştığı kadını havaya uçuran boğa, kadının yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan kadının hafif yaralarla bu..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngilizlerin Buzlu Yokuşla İmtihanı 02:05

İngilizlerin Buzlu Yokuşla İmtihanı

İngiltere'nin Swanage'te bölgesinde buzla kaplanan yolda insanlar zor anlar yaşamış. Hafif yokuş olan yolda bırakın yürümeyi ayakta bile durmakta zorlanan İngilizler böyle görüntülenmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsü Bu Hale Getiren Olay Kamerada 00:25

Otobüsü Bu Hale Getiren Olay Kamerada

ABD'de bir okul otobüsünün üzerine seyir halindeyken ağaç devrildi. Olayda 5 öğrenci hafif biçimde yaralandı. Olaysa saniye saniye servisin güvenlik kamerasına yansıdı...

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina) 03:52

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina)

Şarkıyı söyleyen Rumeli Orhan Kemal - Klipte oynayan kız Bulgaristan Sofyalı adı Katerina Hırvatistan Zagreb'te yaşıyor şu anda..Kendisi profesyonel bir dansçı ve grubu vardır. Müzikte hafif senkron kayması olabilir mazu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak 01:37

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.(Samulaş)'de unutulan eşyalar şaşkınlık uyandırıyor. Unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının yanı sıra; üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefo..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı 01:17

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı

İstanbul Talimhane'de boş bir alanda alev alev yanan tahtaların arasında yatan madde bağımlısı şahıs, polis memurunun dikkati sonucu alevlerin arasından son anda kurtarıldı. Ayaklarından hafif şekilde yaralanan şahıs amb..

Patlıcan Yemeği Tarifi 04:05

Patlıcan Yemeği Tarifi

Hafif Patlıcan Yemeği İçin Malzemeler: 3 adet patates 3-4 adet patlıcan 4-5 adet çarliston biberi 2 adet büyük boy olgun domates 3-4 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz yarım çay bardağı su..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi 04:07

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi

Antep Fıstıklı Katmer için malzemeler: (2 adet katmer için) İrmik kaymağı: 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı hafif tepeleme irmik 6 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı antep fıstığı 2 yemek kaşığı tereyağı yaklaşık 2-3 ta..

Bozuk Paralarla İnsanları Trollemek 01:00

Bozuk Paralarla İnsanları Trollemek

Trolleme adına güzel bir video,görüntüde sevimli bir kız bozuk paralar koyduğu dört kovanun ikisini ağır yapıp diğer ikisinin hafif ayarlı şeklinde insanlar taşıma konusunda yardım isteyip trollüyecek..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi 05:07

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta boy soğan 1 büyük bağ ıspamak (yaklaşık 250gr.) yarım tavuk göğsü veya 1 adet haşlanmış didiklenmiş tavuk kalça veya karışık bütün tavuktan et tuz, karabiber 1 yemek kaşığı ha..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:21

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 buçuk su bardağı süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı (yaklaşık 80 gr.) yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta (birinin sarısını ayırın) 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yaşmaya veya 1 yemek kaşığı ..