#Onur kafam hafif dumanlı

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Pişmeyen Pasta Tarifi 03:01

Pişmeyen Pasta Tarifi

Bugün size iftara uygun hafif bir pasta tarifim var...

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi 03:36

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için hafif ve lezzetli bir sultan sarması tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile nefis bir tatlı tarifi için haydi mutfağa...

Safari Grubuna Eşlik Eden Köpeğe Leopar Saldırdı 00:26

Safari Grubuna Eşlik Eden Köpeğe Leopar Saldırdı

Afrika'da bir leoparın, yolculuk yapan gruba eşlik eden köpeğe saldırma anı kameraya yansıdı. Afrika’da yolculuk yapan gruba eşlik eden köpek, bir leoparın saldırısına uğradı. O dehşet anları güvenlik kamerası kaydetti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi 00:34

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi

Videodaki hareketin yaninda sunu da yapmanizi tavsiye ederim yanaklar icin , elmacik kemiklerini iki elinle iki yana cekip gerin elinin yarisi sakaklarini cekerken parmaklarinin uclari da alnini gersin ... ve elmacik kem..

  • Kadınca tarafından
  • 5.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada 01:00

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adıyaman'da aralarında ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kaza Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. 22 Nisan tarihinde Adıyaman Atatürk Bulvarı Polis Evi karşısında meydana gelen kazada beş kişi..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı 15:27

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı

Uygun fiyatlı biri hafif göz makyajı dudaklar ön planda, diğerinde ise gözler ağır dudaklar geri planda 2 farklı makyajı paylaşıyorum sizlerle..

Şov Yaparken Canından Oluyordu 00:40

Şov Yaparken Canından Oluyordu

Beşiktaş-Bomonti Tüneli'nde arkasındaki şahısla beraber trafikte tek teker yapan motosikletli genç, dengesini kaybedince kaza yaptı. Metrelerce yerde sürüklenen gençler hafif şekilde yaralanırken, o anlar kask kamerasına..

Ezgi Fındık Beauty Yaz Sıcaklarına En Uygun Makyaj 14:20

Ezgi Fındık Beauty Yaz Sıcaklarına En Uygun Makyaj

Bugün sizler icin yaz sıcaklarına hafif ve dayanıklı bir makyaj gösteriyorum. İyi seyirler!..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Aslı Özdel İş Görüşmesi Makyajı Ve Saç 04:03

Aslı Özdel İş Görüşmesi Makyajı Ve Saç

iş görüşmeleri için çok uygun,canlı ve hafif bir makyaj olmazsa olmazdır,siz de benim iş görüşmesi makyajımı umarım beğenirsiniz ve işinize yarar.Sevgiler....

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:32

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit polis memuru Şahin son yolculuğuna uğurlandı Çankırı'da denetim sırasında hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Harun Şahin için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi...

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Otomobil İle Yolcu Midibüsü Çarpıştı - 3 Yaralı 00:13

Otomobil İle Yolcu Midibüsü Çarpıştı - 3 Yaralı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde otomobil yolcu midibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı...

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi 00:48

Dev Vinç Araçların Üzerine Devrildi

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle şehrinde, inşası süren bir binadaki vinç yola devrildi. Olayda vinç üzerinde bulunan 2 operatör ile vincin ezdiği araçlarda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda, 2 kişi ve 4..