#Onur kafam hafif dumanlı

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada 00:29

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada

Çin'de 52 yaşındaki kadın motosiklet sürücüsü, viraja girdiği sırada kendisini fark etmeyen ve arkadan gelen bir TIR'ın çarpması ile aracın altında kaldı. Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla kurtulduğu kaza ise güve..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada 00:48

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada

D-100 Karayolunda makas atarak ilerleyen aracın kazası kameraya yansıdı. Makas atan sürücü, Zeytinburnu'nda arasından geçtiği araçlardan birine hafif çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç bariyerlere ç..

Tek Tekerlek Üzerinde Gitmeye Çalışan Motosikletli Kaza Yaptı 00:18

Tek Tekerlek Üzerinde Gitmeye Çalışan Motosikletli Kaza Yaptı

Dolmabahçe-Bomonti Tüneli'nde motosikletle seyreden genç, tek tekerlek üzerinde şov yapmak istediği esnada kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, hafif yaralı genç metrelerce sürüklenen motos..

Pakistanlı Bakanı Konuşma Yaparken Elektrik Çarptı 00:56

Pakistanlı Bakanı Konuşma Yaparken Elektrik Çarptı

Pakistan'da vatandaşa seslenen Bakan Şeyh Raşit heyecanlı bir şekilde mitingde konuşurken aniden elektrik akımına kapılmış. Kazayı hafif atlatan Bakan konuşmasına gülerek devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin'de  Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp  Yayaya Çarptı, 00:43

Çin'de Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp Yayaya Çarptı,

20 Mart 2020 Çin'in güneyindeki Chongqing da bir minibüsten tekerleği fırlayıp Kaldırıma çarptıktan sonra, havaya uçtu ve otobüsü bekleyen bir kadına çarptı ve onu yere düşürdü. Neyseki kadın hafif yaralandı...

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında 00:51

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında

Van’ın Saray ilçesinde bugün saat 13.03'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

İstanbul’da ilginç kaza kamerada 02:22

İstanbul’da ilginç kaza kamerada

Şişli’de hafif ticari aracın dönüş alacağı esnada kaldırıma çarpıp devrildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı...

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Virajı Alamayan Bisikletliler 00:30

Virajı Alamayan Bisikletliler

İki bisikletli arkadaş çift şeritli yolda ilerlerken hafif sola dönüşün olduğu kısımda dengelerini kaybedip düşmüşler...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'de lunapark oyuncağının halatı koptu- 3 yaralı 01:26

İzmir'de lunapark oyuncağının halatı koptu- 3 yaralı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir lunaparkta kule asansör oyuncağının halatı koptu. Yaklaşık 2 metrelik yükseklikten düşen 3 kişi hafif şekilde yaralandı...

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı 07:39

Gaziosmanpaşa'da hastanenin asma tavanı çöktü- 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da Özel İstanbul Şafak Hastanesinin acil servisinde su deposunun bulunduğu asma tavan çöktü. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı...

Trafik kazası sonrası keser ve sopaların kullanıldığı kavga kamerada 02:00

Trafik kazası sonrası keser ve sopaların kullanıldığı kavga kamerada

Beylikdüzü’nde maddi hasarlı trafik kazası sonrası tartışan sürücülerin yakınlarını çağırmasıyla ortalık adeta savaş alanına döndü. Polisin müdahalesiyle 3 kişi gözaltına alınırken 2 kişi hafif yaralandı...

Pendik D-100’de zincirleme kaza 02:06

Pendik D-100’de zincirleme kaza

İstanbul Pendik D-100 karayolu Tavşantepe mevkiinde trafiğin aniden durması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaşanan kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda t..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Özyılmazel  Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor 01:19

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor

6 aylık çocuğu korkutmadan iğne yapmak için dikkatini dağıtan doktor bir yandan bebeği gıdıklıyor bir yandan da hafif bir ezgiyle dikkatini dağıtıyor. İşte o muhteşem anlar.....

  • GÜL tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava 02:09

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava

YAPIMI BAKLAVAYLA NEREDEYSE AYNI AMA TADI ÇOK FARKLI. ÜSTELİK ÇOK HAFİF. İŞTE ÇITIR ÇITIR BAKLAVA AİLESİNİN YENİ ÜYESİ SOĞUK BAKLAVA...

Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ’daki feci kazada ölü sayısı 4’e yükseldi 02:28

Elazığ’daki feci kazada ölü sayısı 4’e yükseldi

Elazığ’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı feci kazada ölü sayısı 4’e yükseldi...

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu 03:23

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu

E-5 Karayolu Darülaceze-Perpa Metrobüs mevkisinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletli trafik polisi yere savrularak yaralandı. Meslektaşlarının yaralandığı anonsunu alan çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek y..

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar 00:46

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar

Adana’da seyir halindeki otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi sigara yakmak için çakmağı çaktığı sırada patlama yaşandı. İki kişi hafif şekilde yaralandı. Araçta maddi hasar meydana geldi...

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..