#Onur kafam hafif dumanlı

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Adalet İçin Film İzle 2:01:25

Adalet İçin Film İzle

At satıcısı olarak yaşayan Micheal Kohlhaas ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Ta ki Junker Wenzel von Tronka isminde bir memur onu tutuklayıncaya kadar. Memur Kohlhaas’ı içerden çıkarmak için 2 at rüşvet..

  • Tv Series tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan ) 01:48

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan )

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya ..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik 08:09

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik

Genç şarkıcı Güliz Ayla, yeni albümü “Parla”nın lansmanını önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirdi. Albümdeki 8 şarkının da kendisine ait olduğunu söyleyen Ayla’yı, dostları yalnız bırakmadı. Güliz Ayl..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce