#Onur kavga ediyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıklaması 04:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıkl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kemerköy Termik Santrali’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından notlar; Termik santral bölgesine..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu! 05:55

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu!

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki ter..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Manavgat- Yangında kül olan köyler 14:20

Manavgat- Yangında kül olan köyler

Manavgat, Antalya'da 28 Temmuz öğlen saatlerinde başlayan yangınlar devam ediyor. İtfaiyeciler halen Manavgat'ın alevlerle mücadele ederken, yangınların söndürüldüğü köylerdekiler oluşan tahribatın izlerini silmeye çal..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’ 01:03

‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’

Uşak'a düğüne gelen ve sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten evden çıkıp kaybolan 56 yaşındaki kadın için ekipler 3 gündür arama çalışmasına devam ediyor. Kayıp kadının ablası, kardeşinin hayatından endişe duyd..

Afganistan'dan Askerleri Tahliye Eden Uçak Ankara'ya İndi 01:17

Afganistan'dan Askerleri Tahliye Eden Uçak Ankara'ya İndi

TSK açıkladı: Türk Silahlı Kuvvetleri personelimizin Afganistan'dan tahliyesi devam ediyor. Askerlerimizin intikalini sağlayan ilk uçak Ankara'ya indi. Kendisine verilen görevi başarıyla yerine getiren Kahraman Mehmetçik..

İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Santralde alevlerle ölümüne mücadele! 03:49

Santralde alevlerle ölümüne mücadele!

Muğla Milas'ta dün akşam Kemerköy Termik Santrali'ne sıçrayan yangın bu sabah saatlerinde söndü. Santraldeki yangın 11 saat sürerken, santral çevresindeki yer yer devam eden alevlere müdahale ise hem karadan hem de havad..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Okullar ve servisçiler karşı karşıya 03:21

Okullar ve servisçiler karşı karşıya

OKUL SERVİSİ KRİZİ DEVAM EDİYOR...

Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı 01:14

Marmaris’te yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınını söndürme çalışması devam ediyor...

600 YILLIK ÇOCUK İSKELETİ BULUNDU 01:42

600 YILLIK ÇOCUK İSKELETİ BULUNDU

DOMUZTEPE HÖYÜĞÜ'NDEKİ KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Taksim Camii’nin motorcu imamı 01:52

Taksim Camii’nin motorcu imamı

Taksim Camii’nin imamı Abdullah Özkan... Motosiklet tutkunu. Hem cemaati şaşırtıyor hem de imamlık mesleğini yapanlara karşı oluşan ön yargıları kırmaya gayret ediyor...

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD 1:37:54

Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD

Ezel 14. Bölüm ÖzetnnEzel’de yeni bir av başladı. Serdar adım adım Ezel’in geçmişine yaklaşıyor ve geçmişin sayfalarından sürpriz bir isim ortaya çıkarıyor: Selma… Bu kez Ali de oyuna geri döndü. Güç dengeleri bozuldukça..

  • Dizi TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..

Yoksul Kesimlerde Tepki Büyüyor Erdoğan Zam İşsizlik Hükümet Kuyruklar Manda Yoğurdu 14:31

Yoksul Kesimlerde Tepki Büyüyor Erdoğan Zam İşsizlik Hükümet Kuyruklar

Türkiye'nin gündemine oturan konularını Can Ataklı; özgür, cesur, kendine has yorumuyla sizlerle buluşturmaya devam ediyor...