#Onur kavga ediyor

Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları 07:08

Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları

İtfaiye araçları araba okulunda ders alıyor.Maria arabalara 4 yeni görevler veriyor.Arabaların bu görevlerin üstesinden nasıl geldiklerini merak ediyor musunuz?Araba okulu 3 çizgi filmini izleyerek öğrenelim...

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı 00:56

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı

Florida'da dalış yapan dalgıç Josh Eccles kendisine doğru gelip çarpan, dikkat çekmeye çalışan köpekbalığının bu hareketlerinin sebebini midesine saplanmış kancayı görünce fark ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film  Renkler  Çekici 02:52

Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film Renkler Çekici

Çocuklar için renkleri ve çeşitli nesnelerin adını öğretiyoruz. Dizide küçük sevimli bir güneş de var. O da bize yardım ediyor. Çocuklar bu çizgi filmini çok eğlenceli bulacak...

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Kedinin Ayna İle İmtihanı :) 00:41

Kedinin Ayna İle İmtihanı :)

Aynada yansıması olan kedi Bİr başka kedi var zannediyor ve komik hareket ediyor....

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy 02:31

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy

Fransa seçimlere giderken cumhurbaşkanı adayları iş dünyasının çatı örgütü MEDEF'in toplantısında izleyecekleri ekonomi politikaları üzerinde durarak patronların desteğini almaya çalıştı. Sağın adayı Cumhuriyetçi Franço..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied  Season 1 Ep 13  01:17

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied Season 1 Ep 13

Mickey ve Alba, eve gelene kadar Sabrina'nın masasına bir miktar gülünmenin keyfini çıkarıyor ve onlara hakaret ediyor...

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme! 03:49

Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme!

Kısmetse Olur 29 Mart Çarşamba yeni bölümde, Emre ve Tuğçe arasında sürpriz bir yakınlaşma başlıyor! Tuğçe, Emre'ye olan beğenisini sonunda itiraf ediyor ve ikili birbirini tanıma yolunda ilerliyor.....

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor 01:51

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor

Başkan Trump, damadına yeni sorumluluklar yüklemeye devam ediyor. Jared Kushner, Beyaz Saray bünyesinde kurulan Amerikan İnovasyon Dairesi’nin başkanlığına atandı..

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi! 04:40

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi!

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde Emre ve Tuğçe arasında başlayan yakınlık devam ediyor. Tuğçe'nin Farima yüzünden ağlaması, Emre'yi derinden etkiliyor ve ikili arasında romantik anlar yaşanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı

Sanal alemde paylaştığı videolarla ününe ün katan fitness modeli Ana Cheri, Instagram hesabından fitness videolarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar 00:52

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar

İnsanların sportif faaliyetleri evrimleştirerek değişik branşlar yaratma trendi devam ediyor. Hobby Horse, şu an 10.000 yarışmacısı bulunan garip bir oyun. Klasik bildiğimiz atla engel atlama yarışmalarını bir de böyle d..

8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı 00:28

8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı

Geleceğin şampiyonları yetişmeye devam ediyor...