#Onur koç sen başkaydın sevdi̇ği̇m müzik dinle

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Neredesin Firuze  Erol Büyükburç 03:15

Neredesin Firuze Erol Büyükburç

İnleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada, dert oradaydı bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı U..

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz 04:09

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz

Aşk paylaşılmaz Anlatsan anlaşılmaz Yine yandım Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz Yine yandım Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz Yine yandım Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz Sana doğmuyor ya güneşim, Ah neyle..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Centilmen Kedi Ailesi 00:19

Centilmen Kedi Ailesi

Centilmen Kedi Ailesi hayvanın verdiği büyük ders. Allah aşkına önce sen , önce sen :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Neden Trip Atarız 04:32

Neden Trip Atarız

İletişim biçimlerinin en fenalarından biridir trip. Fonetiği bile çirkin bak! Trip trip! Böyle tüyleri diken diken edercesine. Madem fena, peki neden trip atarız? E iletişim kuramayız da ondan! Konuşmayız, anlatmayız, k..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Çöpçüler Kralı 1977  Kemal Sunal Film İzle 1:19:09

Çöpçüler Kralı 1977 Kemal Sunal Film İzle

Zabıta memuru, görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar. Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır. Hacer'e aşık olan zabıta memuru, annesinin tepkisiyle k..

  • Tv Series tarafından
  • 8.633 görüntüleme
  • 8 yıl önce