#Operasyon sırasında çekilen görüntüleri yayınladı

Leopar Saldırısından Yırtan Köpek : Leopar VS Köpek 00:38

Leopar Saldırısından Yırtan Köpek : Leopar VS Köpek

Evcil köpek mucizevi bir şekilde batı Hint ikametgahında leopar saldırısından kurtuldu. CCTV görüntüleri vahşi bir leopar ; Una, Hindistan'da bir bungalov girdiği ve köpek uykuda saldırıya yakalandı. 9 Nisan'da çekilen ..

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı - İhlas Haber Ajansı 07:39

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı -

Bursa’da 4 kişinin öldüğü 2’si ağır 34 kişinin yaralandığı kazaya sebep olan tırın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Faciadan saniyeler önce çekilen görüntülerde Akiniş rampasında freni patlayan tırın son sürat yokuş aşağı ..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı 00:17

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan terörist, kendisini patlattı. Güvenlik güçleri bölgey..

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi 01:04

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi Hakkari’deki Kato Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında askerlerin kullandığı güzergahtaki bir köprünün altına PKK’lılarca tuzaklanan patlayıcı imha edildi...

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Açık Kalp Ameliyatı 00:09

Açık Kalp Ameliyatı

Ameliyat sırasında gerçekleşen kalp krizi anı.....

  • SAGLIK tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı 00:59

İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı

İsimsizler 12. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi?..

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü 00:40

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü

Mısır'ın doğusundaki çölde saklanan radikal İslamcı militanlara yönelik operasyon sırasında 50'den fazla güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi...

Omurilik Tümörlerinin Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 02:40

Omurilik Tümörlerinin Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Omurilik tümörünün tedavisinde cerrahi yöntemi uygularken tümörün bulunduğu yer çok önemli. Beyin sapındaki tümörlere müdahale etmek zordur. Operasyon sırasında sinir iletimini ölçen teknolojiler kullanılır...

  • NABIZ tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Şehit Pilot Gözyaşlarıyla Uğurlandı 01:02

Kahraman Şehit Pilot Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Afrin'de yürütülen operasyon sırasında düşen helikopterde şehit olan Üsteğmen Erdem Mut gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı...

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Saç ektirirken öldü! 02:43

Saç ektirirken öldü!

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Gül, hastanedeki operasyon sonucunda ameliyat masasında hayatını kaybetti. Yakınları Gül'ün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 56.Bölüm 2:18:17

Söz | 56.Bölüm

Yavuz, Dragan’ın Hain Tuzağına Düşüyor! nTim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın (Sarp Akkaya) hain tuzağına düşen Yavuz (Tolga Sarıtaş) işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jandarma Özel Hareket (JÖH) Rap Şarkı Sözleri Dinle 03:50

Jandarma Özel Hareket (JÖH) Rap Şarkı Sözleri Dinle

Terör örgütlerinin korkulu rüyası, Milletimizin gözbebeği, Jandarmamızın gururu Kahraman JÖH Birliklerimiz... mesajı ile paylaşılan klipte JÖH birlikleri için hazırlanan bir rap şarkısı, operasyon görüntüleri ile birlik..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu 00:16

TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu

Türk askerinin suriyedeki operasyon görüntüleri..

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada 01:30

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada

Kocaeli ile İstanbul'da gerçekleştirdikleri gasp ve hırsızlık olayları ile birçok insanın kabusu olan çete gerçekleştirilen operasyon sonucu çökertildi. Çetenin, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, GTA oyununu ak..

Gaziantep-te 3 Polis Şehit 00:47

Gaziantep-te 3 Polis Şehit

Gaziantep-te 3 Polis Şehit A AA Gaziantep'te güvenlik güçlerinin bir eve operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan terör örgütü üyeleri kendilerini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu...