#Operasyon sırasında çekilen görüntüleri yayınladı

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası 01:00

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası

2008 yılında işgalci İsrail'in saldırısında bacaklarını kaybeden ve engelli haliyle 11 kardeşinin geçimini sağlayan 29 yaşındaki İbrahim Ebu Süreyya, Gazze'nin simge isimlerinden biriydi. Ebu Süreyya, protestolar sırasın..

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı 01:48

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik bir grup bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı, masa ve sandalyelerle içeridekilere saldırdı. Saldırı sırasında kırılan camların üzeriZonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 5..

İkinci Dünya Savaşı'nda Japonya'nın 35 Uçakla Birlikte Batırdığı Gemiye 76 Yıl Sonra Ulaşıldı 00:53

İkinci Dünya Savaşı'nda Japonya'nın 35 Uçakla Birlikte Batırdığı Gemiy

İkinci Dünya Savaşı sırasında batan ABD uçak gemisi 'Lady Lex'in enkazına 76 yıl sonra ulaşıldı. Mercan Denizi'de bulunan uçak gemisi 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya'ya karşı savaşmıştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve'den Turabi'ye Sert Sözler Bu Kadar Mı Korkuyorsun 53. Bölüm Survivor 2018 03:18

Merve'den Turabi'ye Sert Sözler Bu Kadar Mı Korkuyorsun 53. Bölüm Surv

Dokunulmazlık oyunu sırasında suya takla atarak atlayan ve eşleşmeler sırasında Murat Ceylan'ı seçen Turabi'ye, Merve Aydın tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karga Tulumba Gözaltına Alınan Azerbaycanlı Amca 01:01

Karga Tulumba Gözaltına Alınan Azerbaycanlı Amca

Azerbaycan'da yolsuzluk, rüşvet ve düşük maaş protestosu sırasında hükümeti eleştiren bir Azerbaycanlı amcanın polis ekipleri tarafından röportaj sırasında kucaklanarak gözaltına alınmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı 35:50

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı

Bilinen en eski Ouija tablaları 1200 ve 540 yıllarına dayanır.Bir çok farklı kültür ve dinde çeşitli şekil ve modellerde ouija mevcuttur.Bunların bir çoğu ölen bir ruh ile iletişime geçmek için veya Cinler gibi varlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası 00:42

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı...

Bitmeyen Şampuan Şakası İnsanların Beynini Yakmaya Devam Ediyor 06:03

Bitmeyen Şampuan Şakası İnsanların Beynini Yakmaya Devam Ediyor

Youtuber Hooman çok izlenen serisi bitmeyen şampuan şakası için yeni bir video yayınladı. Serinin 8. videosu olan yeni çalışmada da insanlar nereden geldiğini anlamadığı şampuan ile köpük savaşı vermeye devam ediyor!..

  • Cowboy tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilendiğinin Kanıtı Video 03:28

Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilen

Sosyal Medya kullanıcı Jorge Luengo Ruiz, Lost In Translation (Bir Konuşabilse) ve Her filmleri arasındaki simetriyi inceleyen bir çalışma yayınladı. İki farklı yönetmenin başarılı filmlerinde benzer sahneleri ardı ardı..

  • Cowboy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz? 11:38

Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz?

Motorlu araç kullanmak aşırı dikkat gerektiren bir iş. Bunda hem fikiriz. Ancak gel gelelim ki buna pek de uymuyoruz. Akılı telefon hastalığının insanın hayatını tehlikeye attığı en ciddi anlardan birisi de araç kullanır..

  • Cowboy tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beckham’ın Yer Aldığı Çarpıcı Kısa Film: Çocuklara Yönelik Şiddetin İzi Asla Silinmez! 01:02

Beckham’ın Yer Aldığı Çarpıcı Kısa Film: Çocuklara Yönelik Şiddetin İz

UNICEF, çocuklara yönelik şiddete karşı UNICEF İyi Niyet Elçisi David Beckham’ın yer aldığı çarpıcı bir kısa film yayınladı. Filmde, Beckham’ın vücudunda hareketli dövmeler görülüyor. Bu dövmeler şiddet ve istismarın çoc..

  • Cowboy tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayıp Balık Dory Bir Korku Filmi Olsaydı? 02:05

Kayıp Balık Dory Bir Korku Filmi Olsaydı?

Filmleri olduklarından farklı gösteren CineFix kanalı yeni videosunu yayınladı. Pixar'ın sevilen animasyonlarından Kayıp Balık Dory'yi karanlık ve sinirli bir gerilim filmi olarak yeniden tasarladılar...

  • Cowboy tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Google, 2016'nın Arama Trendlerini Açıkladı 02:00

Google, 2016'nın Arama Trendlerini Açıkladı

Google,insanların dünyada en çok aradığı kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı “Year In Search 2016” videosunu yayınladı. Ayrıca Türkiye için de en çok aranan kelimeler listesini de yayınlayan Google'ın o listesine..

  • Cowboy tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 8 yıl önce