#Operasyon sırasında çekilen görüntüleri yayınladı

Sosyal mesafeyi halayla deldiler 00:25

Sosyal mesafeyi halayla deldiler

Antalya’da iki düğünde çekilen görüntülerde, sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı görüldü. Bir düğünde çoğunluğu maskesiz olan davetliler halay çekti, bir başka düğünde de oynayanların oluşturduğu sosyal me..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı 00:21

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı

Bahçelievler’de bir çiftin nikahı sonrasında çekilen halay cezasız kalmadı. Adeta korona virüsü yok sayan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, halay çeken 10 kişiye toplamda 9 bin TL para cezası uyguladı...

Karpuzu Kesince Şok Olan Urfalı 00:03

Karpuzu Kesince Şok Olan Urfalı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çekilen bir videoda vatandaşlar ile bir karpuz satıcısı arasındaki diyaloğu ve karpuzun kötü çıkmasıyla rezil olan adamı izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Başına Corona Virüsü Yayan Amca 00:09

Tek Başına Corona Virüsü Yayan Amca

Kafede bir müşteri tarafından çekilen görüntülerde karşısındaki ile konulan amca bütün tükürüklerini ortama salmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi 04:03

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi

Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği İzmir’de şehrin son durumu havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde aynı karede bir çok binada kurtarma çalışmalarının olduğu gözükürken, çalışmalar nedeniyle şehird..

Simpsonlar yine bildi 01:23

Simpsonlar yine bildi

KEHANETLERİYLE ÜNLÜ DİZİ SİMPSONLAR, BU KEZ ABD KONGRE BİNASININ İŞGALİYLE GÜNDEMDE... DİZİNİN YILLAR ÖNCE ÇEKİLEN SAHNELERİNDEKİ GÖRÜNTÜLER İLE DÜN YAŞANANLAR ARASINDAKİ BENZERLİK, ŞAŞKINLIK YARATTI.....

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi 02:35

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi

İstanbul’da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararının ardından bu sabah toplu taşıma araçlarında ve duraklarında manzara değişmedi. Öte yandan ayakta giden yolcuların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul İl Umumi Hı..

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı 02:29

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı

OSMANİYE'DE ZABITA EKİPLERİ, SARIMSAK SATAN ALİ BUDAK'IN TERAZİSİNE EL KOYDU. O AN ÇEKİLEN FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKINCA BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ. YAŞLI ADAMDAN ÖZÜR DİLEYİP TARTISINI GERİ VERDİ...

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı 02:50

Maslak'ta Gökdelenler Dev Türk Bayrakları ile Donatıldı

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü dolayısıyla megakentte birçok gökdelene dev Türk bayrakları asıldı. Görenleri hayran bırakan manzara havadan görüntülendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniy..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Ankara'da ByLock Operasyonu 02:13

Ankara'da ByLock Operasyonu

Ankara-da ByLock Operasyonu FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı...

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor 04:31

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor Musul için başlatılan operasyon kapsamında bir yandan koalisyon güçleri DAEŞ mevzilerini havadan bombalarken bir yandan da Peşmerge güçleri ve Irak kuvvetleri karada..

Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı 01:16

Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı

Peşmerge Güçlerinin Askeri Araç Ve Silah Sevkiyatı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge güçleri Musul'a 10 kilometre uzaklıktaki Naveran bölgesine operasyon düzenlemek için son hazırlıklarını yapıyor...

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu 01:34

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bağcılar'da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 kişiyi gözaltına aldı...