#Operasyon üssü

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Operasyonda Helikopterle Drift Yapan Türk Pilot 01:17

Operasyonda Helikopterle Drift Yapan Türk Pilot

Operasyonda Helikopterle Drift Yapan Türk Pilot..

  • JET TV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

Jandarma Özel Hareket (JÖH) Rap Şarkı Sözleri Dinle 03:50

Jandarma Özel Hareket (JÖH) Rap Şarkı Sözleri Dinle

Terör örgütlerinin korkulu rüyası, Milletimizin gözbebeği, Jandarmamızın gururu Kahraman JÖH Birliklerimiz... mesajı ile paylaşılan klipte JÖH birlikleri için hazırlanan bir rap şarkısı, operasyon görüntüleri ile birlik..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı 00:59

İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı

İsimsizler 12. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi?..

TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu 00:16

TSK- Menbic'de PKK-YPG Mevzilerini Öbüs Ve Top Atışları İle Vurdu

Türk askerinin suriyedeki operasyon görüntüleri..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:47

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatihte birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:15

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa’da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Operasyondan Dönen Askerin Oğluyla Buluşması Herkesi Ağlattı 00:42

Operasyondan Dönen Askerin Oğluyla Buluşması Herkesi Ağlattı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nın sosyal medyada paylaştığı videoda, evlerinin bahçesinde bayram sabahı oyun oynayan çocuğun operasyondan dönen babasını gördüğü bir anda Baba diye bağırması izleyenleri duygulandırıyor..

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu 01:08

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle 100 zanlıya yönelik operasyon düzenlendi...

İstanbul'un 32 İlçesinde FETÖ Operasyonu: 57 Kişi Gözaltında 00:47

İstanbul'un 32 İlçesinde FETÖ Operasyonu: 57 Kişi Gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında gözaltı kararı bulunan şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. Operasyon kaps..

 Burçin Orhon Bıçak Altına Yatacak 02:41

Burçin Orhon Bıçak Altına Yatacak

Danslarıyla bir döneme damga vuran 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon, fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatacak Tiyatrocu Süheyl Uygur'la evli olan ve kendi adını taşıyan dans okulunda öğrenciler yetiştiren Burçi..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Ezel 1. Bölüm İzle 1:31:47

Ezel 1. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 3. Bölüm İzle 1:43:09

Ezel 3. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..