#Operasyon üssü

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Çaylak  (Polisiye – Suç) Film Izle 1:55:01

Çaylak (Polisiye – Suç) Film Izle

The Recruit izle, Çaylak izle… Walter Burke (Al Pacino) tecrübeli bir FBI ajanıdır. Operasyon operasyon görevlisi yapacağı birini aramaktadır. James Douglas Clayton (Colin Farrell) tam onun aradığı bir kişiliktir. Onu eğ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı 01:28

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı

Tayland donanması, günlerdir mağarada mahsur kalan 12 futbolcu çocuk ve antrenörlerinin kurtarılma anının görüntülerini paylaştı. Tayland'da 23 Haziran'dan bu yana mağaranın 4 kilometre içerisinde mahsur kalan 12 çocuk ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce

Dikkat!

Operasyon Başladı!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kritik Alarm: 56:16

Kritik Alarm:

Birlikte Operasyon Hazırlığı!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 11 ay önce
Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş 01:22

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş Darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz, 2015 Eylül ayında yazdığı makalede askerlere yapacakları darbeyi ta..

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi 04:06

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi

Apple, Campus 2 isimli Apple Park'ın yeni görüntülerini takipçileriyle paylaştı.Uzay üssünü andıran kampüsün bir ay içinde tamamlanacağı söyleniyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık 03:04

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık’ın FETÖ’cü darbe girişimindeki rolü gözler önün..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi 00:50

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi

Ermenistan'da Rus hava kuvvetlerinin tatbikat yaptığı bildirildi. Rusya Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Erivan yakınlarındaki Erebuni askeri üssünde görevli Mig-29 uç..

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor 01:15

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor

Kore Adası'nda tansiyonun yükselmesiyle askeri hareketlilik de artarken, Japonya'nın en büyük uçak gemisi Izumo, olası görev gücünde yer almak için Yokosuka Üssü'nden ayrıldı. Halen Kore açıklarında bulunan USS Carl Vi..

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler 00:15

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler

12 Haziran 2017 tarihinde yani bugün yaşanan merkez üssü izmir olan deprem. İstanbul'dan da hissedildi. Canlı örneği gençlerden geliyor. Video çekmekte olan gençler deprem anınıda kayda almış oluyorlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce