#Operasyonu

El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 00:55

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Boston'da donmuş bir göle düşen köpeği kurtarma girişimi Emily Andrea Robertson tarafından böyle görüntülendi. İtfaiye erlerinin operasyonu ile kurtarılan köpeğin o anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Nokta Temizleme 03:28

Siyah Nokta Temizleme

50X zoom yakınlaştırılmış yağ bezesi temizleme operasyonu...

  • SAGLIK tarafından
  • 3.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teleferikte Mahsur Kalan Onlarca Kişi Kurtarıldı 00:35

Teleferikte Mahsur Kalan Onlarca Kişi Kurtarıldı

İspanya'nın Kanarya Adaları'nda iki teleferiğin arızalanması sonucu Teide dağında mahsur kalan 200'den fazla kişi kurtarıldı. Teleferiğin içinde kalan yaklaşık 60 kişi ise tek tek halatlarla indirildi. Kurtarma opera..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2 02:28

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2

Merakla beklenen Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragmanı Yayında. 7 NİSAN 2017 de tüm sinemalarda. Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Bereli Askerlerimizin Suriye'de oluşum içerisinde olan FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve l..

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü 00:48

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü

ABD'li ünlü işadamı David Rockefeller 101 yaşında hayatını kaybetti. Milyarder bankacının New York'taki evinde kronik kalp yetmezliği nedeniyle uykusunda öldüğü bildirildi. 1915 doğumlu olan Rockefeller, 6 kalp nakli, 3 ..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

Bülent Ersoy Gülşah Saraçoğlunun Poposunu Elledi! 01:11

Bülent Ersoy Gülşah Saraçoğlunun Poposunu Elledi!

Mide operasyonu geçirdikten sonra istediği forma kavuşan Gülşah Saraçoğlu'ne esaslı kontrol Divadan geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..