#Operasyonunda

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı 03:42

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı

Niğde’de KOM şube ekiplerinin 'Sarma' ismi verdikleri açık tütün operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı...

Tendürek Dağı'nda PKK'ya Yönelik Operasyon 00:32

Tendürek Dağı'nda PKK'ya Yönelik Operasyon

Ağrı'da Tendürek Dağı'nda jandarma özel harekat ve jandarma komando timlerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonunda örgütün mağara, sığınak ve barınakları imha edildi...

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı 04:23

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı

Adana’da şehit polis Fırat Ulaş’ın isminin verildiği uyuşturucu operasyonunda 1’i kadın 13 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı...

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi 00:22

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi

Bitlis kırsalında güvenlik güçlerince yürütülen terör operasyonunda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) imha edildi...

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı 01:41

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı

Adana'da bir iş yerine yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 otomatik tabanca, çok sayıda mermi ile 208 gram 'skunk' adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı...

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Cinderes Mehterle Böyle Duyuruldu 00:42

Cinderes Mehterle Böyle Duyuruldu

Afrin Operasyonunda kritik öneme sahip Cinderes'in alındığı, Reyhanlı belediye hoparlöründen böyle duyuruldu...

Saldırdığı İtfaiyeciden Dayak Yiyen Adam 01:23

Saldırdığı İtfaiyeciden Dayak Yiyen Adam

At kurtarma operasyonunda itfaiyeciye saldıran genç güzel bir dayak yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan’dan Mehmetçik’e Destek 01:27

Arda Turan’dan Mehmetçik’e Destek

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçik'e destek olma amacıyla kan bağışında bulundu...

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi 00:50

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi

75 yıllık Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında tüm şehitlere ve Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda g..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı 03:42

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı

Adana merkezli 10 ilde yapılan Son Alo operasyonunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak 252 vatandaşın 15 milyon lirasını dolandırmak istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 49 kişide..

Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir 00:48

Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programına konuk olan Dr. Cem Payaslı, burun estetiğinde ilk operasyonunda sonucu beğenmeyen hastaların ikinci veya üçüncü operasyonlarının burun için risk taşıyıp taşımadı..

  • NABIZ tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi 00:37

Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi

Bir kedinin sahibiyle fare yakalama operasyonunda farenin yaptığı hareket şaşkına çevirdi. Kedinin bakışları arasında su giderinin kapağını açan fare kendini oradan içeri attı. Kedinin ne olduğunu anlamaya çalışan bakışl..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı 01:07

Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı

İzmir'de bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu sattığı iddia edilen şahıs pitbull köpeğini polislere saldırtırken bir polis, köpeğin ısırması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı...

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı 01:28

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı

Tayland donanması, günlerdir mağarada mahsur kalan 12 futbolcu çocuk ve antrenörlerinin kurtarılma anının görüntülerini paylaştı. Tayland'da 23 Haziran'dan bu yana mağaranın 4 kilometre içerisinde mahsur kalan 12 çocuk ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce