#Orada olacağız

Antalya Serik'te Birbiri Ardına Gelen Orklar 02:23

Antalya Serik'te Birbiri Ardına Gelen Orklar

Antalya'nın Serik ilçesinde 1 gün konaklayıp arabayı tamir ettirmiştim. Orada da Orkça Türkçe arası bir dil konuşuyorlar bu videoda sıradan bir çarşı ortamında nasıl bir atmosfer olduğunu görüyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Ailesi için tır'da yatmaya başladı 01:37

Ailesi için tır'da yatmaya başladı

YURT DIŞINDA DİREKSİYON SALLARKEN AİLESİNİN KOVİDE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİ. ROTAYI HEMEN MEMLEKETE ÇEVİRDİ. TIR'INI APARTMANIN ÖNÜNE PARK EDİP ORADA YATMAYA BAŞLADI. .FEDAKAR ŞOFÖRÜN KARANTİNADAKİ AİLESİ İÇİN YAPTIKLARINI ..

Ankara'da korkunç cinayet! 02:16

Ankara'da korkunç cinayet!

ODAYA GEÇ SENİ ORADA VURACAĞIM İŞTE BU SÖZLER, 32 YAŞINDAKİ SEVGİ'NİN DUYDUĞU SON SÖZLERDİ. ANKARA MAMAK'TA ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNE PENCEREDEN GİREN CANİ, DEHŞET SAÇTI. BİR KADINI DAHA HAYATTAN KOPARDI...

Bu kavşak fenomen oldu! 02:13

Bu kavşak fenomen oldu!

ŞU SIRALAR SOSYAL MEYDANIN GÜNDEMİNDE İSTANBUL'DAKİ BİR KAVŞAK VAR... ORADA KAYDEDİLEN VİDEOLAR, MİLYONLARCA KEZ İZLENİYOR... SİZCE NEDEN?..

Beatbox Roman Havası 00:03

Beatbox Roman Havası

Daha öncede arkadaş gurubunda beatbox yapan roman genco askere gtimiş. Genco orada da yeteneğini konuşturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

O ağaçları kim kestirdi? 02:32

O ağaçları kim kestirdi?

SALACAK SAHİLİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ, KIZ KULESİ'NİN TAM KARŞISINA... GECE YARISI, ELİ TESTERELİ BİR GRUP ORADA AĞAÇ KATLİAMI YAPTI... MAHALLELİ ÖFKELİ... BAKIN KİMLERİ SUÇLUYORLAR.....

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

Kayak Merkezinin Belalı Yeri 01:11

Kayak Merkezinin Belalı Yeri

Kayak merkezinde öyle bir yer varmış ki sanki büyü yapılmış gibi her gelen orada düşüyor. O anları da bir kayak sever kayda alıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Polisten kaçmayı abarttı! 01:40

Polisten kaçmayı abarttı!

TAM KAPANMAYI UMURSAMAYIP YÜZMEYE GİDEN GENÇLERİ POLİS BASTI, HEPSİ CEZADAN KURTULDU AMA BİRİ POLİSTEN KAÇMAK İÇİN KAYALIKLARA TIRMANMIŞTI, ORADA DA MAHSUR KALDI... YARDIMINA YİNE POLİSLER KOŞTU..

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti' 04:03

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2'lik Galatasaray beraberliği ile ilgili olarak, “Maçın hikayesi 2-1'den sonra değişti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu” dedi...

Etiketlerin zam yolculuğu! 02:22

Etiketlerin zam yolculuğu!

SEBZE MEYVE TARLADAN TEZGAHA GELENE KADAR ETİKETİNİ KATLIYOR... VATANDAŞIN CEBİNİ YAKIYOR. BUNA DUR DEMEK İÇİN TİCARET BAKANLIĞI DENETİMLERE BAŞLADI... İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DAKİ HALDE DE MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPTI. ORADA ..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Adam 00:06

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Adam

Restoranda arkadaşlarının bulunduğu alana girmek isteyen adam, orada bir cam olduğunu fark etmemiş. Adam kafayı cama fena vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
20 Yıl Kaybettik! 1:02:10

20 Yıl Kaybettik!

01:47 Tevekkül noktasında bize örneksiniz 05:35 Bugünkü olayları yıllar önce anlattı! 17:50 Zihinde siyonizmi nasıl normalleştirdiler? 22:36 Büyücülükle ezoterizm olmaz 35:43 Dünyayı yöneten şeytani akıl orada tutu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 8 ay önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..