#Orada olacağız

 3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor 02:28

3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, yeni film çalışmalarına başlıyor. '3 Adam' ekibinden Eser Yenenler, yeni filmde rol almayacak. '3 Adam' ekibinin sevilen isimlerinden İbrahim Büyükak, senaryosunu yazdığı yeni filminin çek..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF ERKEK NÜFUSU! 1:13:39

30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF E

03:27 Yağmur suyunu bile biriktirin 09:56 30 yılın en önemli sorunu! 23:03 Erkek nüfusunu hedef alıyorlar 31:12 Diyetlerin çoğu palavra 36:51 Paramız olsa bile gıda bulamayacağız 45:21 Devletin acilen tedbir alm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 8 ay önce
Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım 01:46

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması L

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım Başbakan Yıldırım, Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım. ded..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..