#Oranı

Lazerle Varis Tedavisi Sonrası Varis Tekrarlar Mı 01:39

Lazerle Varis Tedavisi Sonrası Varis Tekrarlar Mı

Lazerle varis tedavisinde başarı oranı yüzde 95 civarındadır. Lazer tedavisinden sonra hastalığın tekrarlama riski çok düşüktür...

  • NABIZ tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gribi Nedir 00:54

Kuş Gribi Nedir

Kuş gribi mevsimsel grip ile aynı özellikleri taşıyan bir hastalık türüdür. İsminden de anlaşılacağı gibi kuşların taşıdığı bir virüstür. Kuş gribi diğer mevsimsel griplere göre hastalığın ağır ve ölümcül seyretme oranı ..

  • NABIZ tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanseri Tekrarlar Mı 01:40

Rektum Kanseri Tekrarlar Mı

Rektum kanseri tekrarlayabilir. Burada önemli olan evrenin erken olmasıdır. Evre erken olduğu müddetçe sağ kalım oranları yükselir, tekrarlama oranı ise düşer. İleri evre hastalarda cerrahi ve kemoterapi işlem sonrası te..

  • NABIZ tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebek Gibi Uyutulan Kedi 00:37

Bebek Gibi Uyutulan Kedi

Bilmem farkında mısınız son yıllarda evde hayvan besleme oranı arttı. Özellikle kedi besleme bu güzel görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyoz Tedavisinde Schroth Programı Nasıl Uygulanır 01:30

Skolyoz Tedavisinde Schroth Programı Nasıl Uygulanır

Skolyoz tedavisinde Schroth programının uygulanmasına karar vermek için öncelikle çocuğun çok iyi analiz edilmesi gerekir. Skolyozun yeri, hangi kas gruplarında ne tür sorunlar ortaya çıkardığı, radyolojik durumu, kalçan..

  • NABIZ tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brusellozun Kesin Tedavisi Mümkün Mü 00:45

Brusellozun Kesin Tedavisi Mümkün Mü

Bruselloz'un kesin tedavisi erken teşhis ile mümkündür. Tedavi en az bir buçuk ay sürer ve hasta ilaçlarını dikkatli ve düzenli bir şekilde kullanmalıdır, nüksetme oranı çok yüksek bir hastalıktır...

  • NABIZ tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığı Tedavisinde Fizyoterapi Ne Kadar Sürede Düzelme Sağlar 00:46

Bel Fıtığı Tedavisinde Fizyoterapi Ne Kadar Sürede Düzelme Sağlar

Bel fıtığının fizyoterapi ile tedavisinde başarı oranı yüzde 90'dır...

  • NABIZ tarafından
  • 484 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz Dizisi Fırtınalar Estiriyor 00:27

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Fırtınalar Estiriyor

Sen Anlat Karadeniz yine zirvede! Merakla beklenen dizinin 14 Şubat Çarşamba reyting sonuçları belli oldu...Sen Anlat Karadeniz, Tüm Kişiler’de ,43 izlenme oranı ve 9,44 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci ..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Asgari Ücrette BES Detayı 02:00

Asgari Ücrette BES Detayı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı önümüzde hafta gerçekleşecek asgari ücret görüşmelerinde. Belirlenecek zam oranı, mesela bireysel emeklilikteki devlet katkısında da belirleyici olacak. Hadi gelin, asgari ücretin BES'e..

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı 01:37

İstanbul'un Sigortası Melen'de de Su Azaldı

İstanbul’a su veren barajlardaki doluluk oranı hızla aşağı doğru iniyor. İstanbul’un suyunun sigortası olan Melen’de de su azalmış durumda...

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi 01:21

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi

İstanbul’da eriyen kar barajlara yansıdı. İl genelinde barajlardaki su seviyesi yükseldi. Elmalı Barajında doluluk oranı yüzde 36’ya çıktı...

Herkes kuaför oldu! 01:56

Herkes kuaför oldu!

SON DÖNEMDE ARAMA MOTORLARI ÜZERİNDEN EN ÇOK NELER ARANDI? SORUNUN YANITI OLDUKÇA İLGİNÇ. İNTERNETTE “50 YAŞ VE ÜZERİ SAÇ STİLİ GÖRSELLERİNE BAKANLARIN ORANI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE @0 ARTTI. ÜSTELİK ERKEKLER KADINLARA GÖR..

Memura ne kadar zam yapıldı? 01:38

Memura ne kadar zam yapıldı?

Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enf..

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

Kiracılara Kötü Haber 02:11

Kiracılara Kötü Haber

BÜLTENİMİZİ ENFLASYON HABERİYLE AÇMIŞTIK... TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU'NUN AÇIKLADIĞI FİYAT ARTIŞ VERİLERİYLE, NİSAN AYINDA UYGULANACAK KİRA ARTIŞ ORANI DA BELLİ OLDU, KİRACILARA KÖTÜ HABER GELDİ...

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Milyonların gözü 4 Temmuz tarihinde- Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? 01:54

Milyonların gözü 4 Temmuz tarihinde- Memur ve memur emeklisinin maaşı

Asgari ücrete uygulanacak olan temmuz zammının açıklanmasının ardından gözler memur zam oranlarına çevrilmiş durumda. 4 Temmuz'da Haziran enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından memurların zam oranı da netleşmiş ol..

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR ! 28:47

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR !

Yediklerimiz gıda değil, endüstiriel ürün! TBHQ katkı maddesi, Bağışıklık hücrelerini baskılıyor, gribal enfeksiyonların bulaşıcılığını arttırıyor! Aromaların içeriğini bilmiyoruz! Ama bildiğimiz bir şey var; aroma kulla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..