#Orduda dehşet

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları 00:39

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları

İstanbul'da şiddetli dolu yağışı, metrobüsün tavanındaki acil çıkış camını kırdı. Kırılan camdan düşen dolu yağışına maruz kalmak istemeyen yolcular sağa sola kaçıştı. Bazı yolcuların Kelime-i Tevhid getirdiği ve dua oku..

Kadın Sürücünün Dehşet Saçması 00:29

Kadın Sürücünün Dehşet Saçması

Amerika Birleşik Devletleri’nde kadın bir sürücü, aracıyla geri geri gitmek isterken bir anda gaza yüklenen kadın, önce yolda yürüyen 2 kişiyi altına almış, ardından ise kaldırımda bekleyen adama çarpmış...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı 04:52

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı

Yenikapı Metro İstasyonu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs güvenlik görevlisini başından yaralayarak silahını aldı. Silahı alarak rastgele ateş açmaya başlayan şüpheli bir vatandaşı yaraladı...

Meksika'da Dehşet Veren Görüntü! 00:45

Meksika'da Dehşet Veren Görüntü!

Meksika'da 7.1 büyüklüğünde meydana gelen depremde insanların yayından geçtiği beş katlı bir bina böyle çöktü...

Adana'da Dehşet! Önce  Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı! 01:01

Adana'da Dehşet! Önce Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı!

Adana'da kurdukları şirketin batması sonucu yaklaşık 1 milyon lira vergi borcundan dolayı tartıştığı iki dayısı ve bir kuzenini öldüren trafik polisinin önce kurbanların ayaklarına sıktığı sonra tekrar gelip başlarına at..

Lunaparkta Dehşet Anları! 01:07

Lunaparkta Dehşet Anları!

Dönme dolapta bir kabinin ters dönmek üzere olduğunu gören görevliler dönme dolabı durduruyor. Biri 5 diğeri 7 yaşında olan 2 çocuğun içinde bulunduğu kabine tırmanan görevli tam o sırada yere düşüyor. Görüntüler bir cep..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada 01:34

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada

Ataköy'de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçiler..

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü! 00:30

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü!

Suriye Havice'de çatışma bölgesinde cep telefonu ile selfie çeken bir adam havadan düşen bombayı saniye saniye kaydetti...

Dehşet Gecesi 03:21

Dehşet Gecesi

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Otobüs Şoförü Dehşet Saçtı 01:00

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Otobüs Şoförü Dehşet Saçtı

Bursa'da direksiyon başında kalp krizi geçiren otobüs şoförünün ağaçlara, araçlara çarpıp elektrik direğinde son bulan yolculuğu güvenlik kamerasına yansıdı...

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı 00:18

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı

Brezilya'nın Bahia eyaletinde yaşanan olayda, önündeki otomobile çarpan kamyon, ardından duvara girdi. Kazada iki araçtaki sürücüler yaralanırken, olay ve otomobilin kaldırımdaki çocuğu teğet geçmesi anbean güvenlik kame..

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

Tanem Sivar'ın Dehşet Saçan Komşusu Tutuklandı 04:11

Tanem Sivar'ın Dehşet Saçan Komşusu Tutuklandı

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı 00:28

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı

Çin'de sirkten kaçan bir kaplan 2 çocuğu yaraladı. Cumartesi günü öğleden sonra Çin'in Shanxi Eyaletinde bir kasabadaki sirk gösterisi sırasında kaplan kafesinden kaçarak kalabalık arasına daldı. Yerel yetkililere göre k..

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı! 01:30

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı!

Şanlıurfa’da komşular arasında yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Ölen kişinin hastaneye giden bir yakını, kazağının koluna gizlediği bıçağı birden çıkarınca paniğe neden oldu. Yere..

Ya Dehşet Vuruşşlarr 09:36

Ya Dehşet Vuruşşlarr

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler..

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada 01:23

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada

Kadıköy’de bir iş yerinde iddiaya göre, iş meselesi yüzünden iki kişi arasında kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada çalışan bir kişi diğer kişiyi yaraladı. Bıçak ve tekme tokatların konuştuğu kavga güvenlik kamerasına yansı..

Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı 01:06

Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlardan biri tutuklandı...

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet 29:37

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı 19:12

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı koptu 01:15

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı kopt

Esenyurt’ta ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaşın doktorun üzerine kapıyı kapatması sonucu parmağı koptu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

Banka önünde dehşet saçtı! 01:27

Banka önünde dehşet saçtı!

BANKAYA KIZDI, ELİNDE SOPAYLA KAPIYA DAYANDI. BANKA CAMI ÇATLAYANA KADAR VURDU. GÜPEGÜNDÜZ SOKAK ORTASINDA TERÖR ESTİREN SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI...