#Orduda dehşet

Saplantılı aşık dehşet saçtı 02:48

Saplantılı aşık dehşet saçtı

GÜLSÜM... HAYATININ BAHARINDA GENCECİK BİR KIZ... EN MUTLU GÜNÜNDE, SAPLANTILI BİR CANİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN MERMİLERLE VURULDU... NİŞANINDAN 6 SAAT SONRA YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI... YAKINLARI YENİDEN GÖZLERİNİ AÇMASI, YÜZ..

YAŞLI ADAM DEHŞET SAÇTI 01:10

YAŞLI ADAM DEHŞET SAÇTI

Eşimi bıçakla öldüren zanlı evini ve arabasını yaktı..

Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü 04:32

Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada gaz pedalı takılı kalan TIR’ın dorsesinde yüklü 3 ton ağırlığındaki çelik saç makarası,karşı yönden gelen otomobilin üzerine düştü. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. G..

Eski sevgili dehşet saçtı 01:53

Eski sevgili dehşet saçtı

Hayat doluydu, kadın cinayetleri konusunda çok hassastı. Her fırsatta tepki gösteriyordu ama kendisi de cinayete kurban gitti...

SOPALI SALDIRGAN DEHŞET SAÇTI 00:53

SOPALI SALDIRGAN DEHŞET SAÇTI

TıR SÜRÜCÜSÜNE SALDIRDIĞI SIRADA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINA SEBEP OLDU..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü 01:27

Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü

Manisa'da aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için oğlunun evine giden yaşlı adam çıkan tartışma sonunda hem karısını hem de oğlunu öldürdü. Yaşlı adam apartman çıkışında polislere suç aletiyle birlikte yakalandı...

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Kadın Askerin Hareketi Herkesi Şaşkına Çevirdi  Dünya Ordularından İlginç Görüntüler 04:05

Kadın Askerin Hareketi Herkesi Şaşkına Çevirdi Dünya Ordularından İlg

İnsanoğlunun bulunduğu her yerde elbette bazı hatalar yaşanabiliyor. Ancak bunlar orduda olunca ortaya pek de alışılmadık görüntüler çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle 2:11:02

Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle

Bir dönemin favori savaş oyunu olan Amiral Battı'nın hikayesinden uyarlanan filmde Teğmen Alex Hopper Amerikan ordusuna bağlı John Paul Jones savaş üssünde görevli bir subaydır. Hopper’ın ağabeyi Stone ise USS Sampson üs..

  • Tv Series tarafından
  • 15.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle 1:12:25

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Sultan IV. Murat ve Genç Osman’ın dostluğunu konu alır. IV. Murat çocuk yaşta tahta çıkmış, uzun bir süre annesinin ve kötü niyetli devlet adamlarının boyunduruğunda kalmıştır. Yönetimi tek başına ele alacak y..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada! 00:32

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada!

Rusya'da bir araç kamerasına yansıyan dehşet kaza anı görüntülerinde ters şeritten hızla refüje çarpan otomobil, karşı yönden gelen kamyonete çarpıyor. Kamyonet kamerasının kaydettiği dehşet anları saniye saniye böyle ka..

Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı 00:55

Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı İsabeyli Mahallesi’nde alkollü vaziyette direksiyon başına geçen bir mühendis sürücü adeta dehşet saçtı. Alkollü sürücü frene basacağı yerde gaza basınca ortaya film sahnelerini aratmayac..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı 01:32

Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı

Sultangazi'de eski eşiyle konuşmak için geldiği iş yerini basan şahıs, elinde bıçakla dehşet saçtı. Tabure ile saldıran şahıs eski kayınpederini ve eski eşini bıçakla yaraladı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye sa..

Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü 00:54

Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü

Şile otobanında şerit değiştirerek U dönüşü yapmak isteyen bilinçsiz TIR şoförünün neden olduğu kaza gençlerin kamerası tarafından an be an kaydedildi. Kazaya karışanlardan birisinin de polis olduğu gözüken o dehşet anı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Lunaparkta Korku Dolu Anlar 01:47

Lunaparkta Korku Dolu Anlar

Arkadaşıyla birlikte lunaparkta bindiği slingshot isimli oyuncakta korkudan defalarca bayılan gencin yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.Lunaparkta yaşanan eğlenceli dakikalar herkes için çekicidir. Kimileri çarpış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce