#Organize işler bunlar

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor 01:41

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor

Oyunculuk istemiyor BKM Uniq Sahne’nin genç patronu Berfin Erdoğan, önceki gece Ata Demirer’in gösterisini izledi. Erdoğan, “Babanız Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler-2’ filminde size de rol vermek isterse, kabul eder mis..

  • BETA tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Neden Makyaj Yaparız 03:45

Neden Makyaj Yaparız

Çok mu çirkiniz? Biraz parlatıcı biraz allık, doğru ruj seçimi, yüz konturü, makyaj bazı, yılbaşı makyajı, mezuniyet makyajı, günlük makyaj, gecelik makyaj, iş makyajı bunlar neden önemli? Güzellik sırları herkesle pay..

Diz Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:46

Diz Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Diz kireçlenmesini önlemek için kesin bir yöntem bulunmuyor. Ancak hastalık başladığında ilerlemesini yavaşlatmak için önlemler alınabilir. Bunlar da özellikle hareketsiz halde uzun süre ayakta kalmaktan, çok uzun mesafe..

  • NABIZ tarafından
  • 493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Mekke'de Hava ile Abdest Alan Tarikat 00:46

Mekke'de Hava ile Abdest Alan Tarikat

Bu adamlar havayla abdest alıyorlarmış Harem'de. Bunlar Bangladeş, Pakistan ve Hindistan'da mevcut, devlette de sözü geçen bir tarikatın mensuplarıymış ve maalesef müslümanların p'i bunlardanmış. Bunlar Mekke temizdir, ..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı 02:28

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı Dinle sözler Dur biraz düşüneyim olanları Hazmedeyim yalanları Ses ver bana Unuttum Duymayı Bunlar hep sensizliğimden Bunlar hep sessizliğimden Yürüdüm yürüdüm yürüdüm Bomboş..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Çin Mini Tankları COVID-19 ile Mücadele İçin Dezenfekte Ediyor. 01:13

Çin Mini Tankları COVID-19 ile Mücadele İçin Dezenfekte Ediyor.

Bunlar, Coronavirüsü her saat 100.000 fitkare alandan temizleyebilen dezenfektan toplarıyla donatılmış yeni mini robot tankları. Bunlar, enfekte bölgelerde elle iş yaparak koronavirüs ile mücadelede hayatlarını riske ata..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON 20 YILDA TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN BAŞINA NELER GELDİ? 1:14:58

SON 20 YILDA TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN BAŞINA NELER GELDİ?

TÜM BUNLAR RASTLANTI MI?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..