#Organize işler bunlar

Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Salih Yılmaz - Gelini 04:10

Salih Yılmaz - Gelini

Salih Yılmaz - Gelini Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Bu evin tavanı yok Yıldızlar göreniyor Maşalla enişteye Ne güzel göreniyor Enişte boyun uzun Değersin yapraklara Bu gelin kurban olsun Bastığın..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Coca Cola Bağımlısı Adam 03:15

Coca Cola Bağımlısı Adam

Hendrik Botha 61 yaşında Güney Afrikada yaşıyor. Bir Coca-cola Bağımlısı olan Hendrik günde 4lt Coca Cola içiyor.Ayrıca Hendrik arka bahçesinde tüm ürün yelpazesini toplamak için özel bir yer yapmış.Hendrik Bu koleksiyon..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Karısını Başka Bir Adamla Basınca 00:45

Karısını Başka Bir Adamla Basınca

Karısını Başka Bir Adamla Basınca Eve gelen genç adam, karısını yatakta başka bir erkekle yakaladı, sonrasında ise bunlar yaşandı.....

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Artık Bitmeli Dedirten Moda ve Trendler!! 03:59

Artık Bitmeli Dedirten Moda ve Trendler!!

Hepinize merhaba! :) Bu videoda artik gormekten sıkıldıgım ve bence 2016´da kalmasi gereken moda ve trendlerden konusmak istedim. Bunlar tamamen kisisel tercihler, o yuzden bana artik cirkin gelen bir trendin size hos go..

  • Kadınca tarafından
  • 1.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Eh işte idare eder 03:57

Eh işte idare eder

zenci olanı iyi araştırın anası babası robot olabilir..

İğne ile Şişirilen Orantısız Kaslar 01:00

İğne ile Şişirilen Orantısız Kaslar

Yok abi ne iğnesi doğal bunlar. Kollara bak sen ya napacaksın karın kasını...

  • PITIRCIK tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı 01:30

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir inşaat işçisi, nadir kuş türlerini doğaya yeniden kazandırmak için yetiştiriyor. İlçeye bağlı tarihi Kızkalesi'nde yaşayan 35 yaşındaki inşaat işçisi hayvansever Bilal Bozkurt, hobi olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Nesil Çok Fena!! 01:00

Yeni Nesil Çok Fena!!

Yeni nesil çocuklardan çok eğlenceli bir komedi -mizah.Bunlar bu yaşta böyleyse büyüyünce nasıl olurlar dedirtiyorlar,insana.Mutlaka izleyin,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavga Eden Kediler Ne Kadar Hızlı Olabilirlerki!!! 00:51

Kavga Eden Kediler Ne Kadar Hızlı Olabilirlerki!!!

Kungfu yapan kedi olurmu demeyin...Bunlar kungfu eğitimi almamış ama içgüdüsel muhteşem savunma mekanizmaları izleyenleri hayrete düşürüyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yaratıcı Evlenme Teklifi 06:29

En Yaratıcı Evlenme Teklifi

kanka ???? işte budur böyle bi teklif hazırla kuşlar filan arabadan bağıran adam da Haha çok harika, süper ya çokkomik gülmekten öldüm yaaaaa neymiş bunlar Çok güzel evlenme teklifi..

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna 04:07

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna

Yansın, yansın geceler. Kalpte ateş var olsun. Kalk sende, gel yanıma. Bilsen, görsen, eller böyle yandı. Bütün bunlar, aşk bunda...

Çok Anlamlı Bir Kısa Film Mutlaka İzlemelisiniz 04:58

Çok Anlamlı Bir Kısa Film Mutlaka İzlemelisiniz

hayata insan olamiyacak kadar hayvan insanlar vardirki bunlar körlerdir sağirlardir dilsizlerdir üzerindeki organlar sadece yapmacik ve çaresizdirler..

Vay Be Dedirtecek Kadar Yetenekli İnsanlar 05:07

Vay Be Dedirtecek Kadar Yetenekli İnsanlar

Yetenek Bunlar Olsa Gerek.......

Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

En Havalı 10 Araba! 08:47

En Havalı 10 Araba!

Yatak odası posterlerinden, takvimlere ve Ali Ağaoğlu’nun garajına. Bunlar biz ölümlülerin sadece hayalini kurabilebileceği ulaşılmaz arabalar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce