#Organize sanayi bölgesi

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Hulk'un Takım Çalışmasıyla Fantastik Gol Atması 00:33

Hulk'un Takım Çalışmasıyla Fantastik Gol Atması

Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG takımında forma giyen Brezilyalı millî futbolcu Givanildo Vieira de Souza namı değer Hulk, takım arkadaşlarıyla organize olarak attığı müthiş gol taraftarları hayran bıraktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maraton Sırasında Karşıdan Karşıya Geçmek 01:28

Maraton Sırasında Karşıdan Karşıya Geçmek

ABD'deki Boston maratonu sırasında yarışı organize edenler, insanların karşıdan karşıya geçebilmesi için başarılı bir çözüm bulmuşlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:10

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da gümrük mühürlü dorse içerisinde 140 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri şüphe üzerine merkez Bağlar ilçesi Kamışlı Bulvarı'nda uygulama n..

240 Metre Yükseklikte Nefes Kesen Yürüyüş 00:57

240 Metre Yükseklikte Nefes Kesen Yürüyüş

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları tarafından organize edilen Levent Vadisi Doğa Sporları Festivali kapsamında Dünya Slickline Rekoru yerden 240 metre yükseklikte ip üzerinde bin 210 metre yürünerek kırıldı...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş ve Orman'dan karşılıklı jest! 06:28

Güneş ve Orman'dan karşılıklı jest!

Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet, takımın sponsoru Vodafone'un organize ettiği törenle şampiyonluğu kutladı. Kulüp başkanı Orman, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, Vodafone tarafından eski açık tribününde hazı..

  • SPORCU tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

 Ali Ağaoğlu'ndan Sürpriz Parti 00:35

Ali Ağaoğlu'ndan Sürpriz Parti

Ali Ağaoğlu, şirketinde halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yapan Rose Kar için süpriz bir doğum günü partisi organize etti.. Ali Ağaoğlu'nun çalışma arkadaşlarının yanı sıra sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın da katıldı..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alanya Ciritle Tanışıyor 00:50

Alanya Ciritle Tanışıyor

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nca organize edilen 1. lige yükselme müsabakaları Alanya'da yapıldı...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması 00:56

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması

41 yaşındaki Chris McDougall tarafından Norveç'teki Kjerag dağında organize edilen Base Jumping atlayışının görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde 00:56

Surların Dibinde Bulundu 3 Milyon Dolar Değerinde

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Fatih'te gerçekleştirilen operasyonda tarihi surların dibine kazılarak saklanmış 123 tüp içerisinde yaklaşık 3 milyon dolar değerinde kobra yılanı zehri ele geçirildi...

Hayatlarında İlk Defa Deniz Gören Çocukların Mutluluğu 00:52

Hayatlarında İlk Defa Deniz Gören Çocukların Mutluluğu

Mülteciler için çalışan bir yardım kuruluşu tarafından organize edilen gezi sayesinde onlarca çocuk hayatlarında ilk defa denizle tanıştı. Aralarında Sierra Leone, Fildişi Sahili ve Gine'den dahi çocukların olduğu katılı..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlar Nasıl Poz Verir 00:59

Kızlar Nasıl Poz Verir

Vala ben böyle bir organize görmedim valla ayakta alkışlıyorum...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı 02:36

Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı

Stresle başa çıkmak modern insan için bir zorunluluk. Stresle başa çıkmanın en önemli yolu insanlara Hayır demeyi öğrenmek. Yapılacak işleri iyi organize etmek de stres kaynaklarını azaltır. Spor yapmak, nefes egzersiz..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı 06:48

15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı

15 Temmuz Hain Darbe girişimi gecesine ait Kısıklı'da yaşananlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde vatandaşlar araçlarıyla Kısıklı'ya giden yolu keserken, bir özel harekat polisi de vatandaşları organize ederek ..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor 01:41

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor

Oyunculuk istemiyor BKM Uniq Sahne’nin genç patronu Berfin Erdoğan, önceki gece Ata Demirer’in gösterisini izledi. Erdoğan, “Babanız Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler-2’ filminde size de rol vermek isterse, kabul eder mis..

  • BETA tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ÖSO Kuvayi Milliye Güçleri Gibi Sivil Oluşumdur 02:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ÖSO Kuvayi Milliye Güçleri Gibi Sivil Oluşumdur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu, kendi vatanlarını korumak için bir araya gelip organize olmuş, bizim de desteklediğimiz, tıpkı Kurtuluş Savaşımızdaki Kuvayi Milliye güçleri gibi sivil oluşumdur. dedi...

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı 00:28

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargı yapılanmasına yönelik toplantıları organize eden eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri ve Yargıtay üyesi firari Mehmet Kaya, Çanakkale'de yakalandı...

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser

Surly ve takımı yeniden iş başında! Liberty Park'ının kış için yeterince yiyecek stoğu yoktur, bu durumda Surly yine kendini feda etmeli, yine devasa bir fındık hırsızlığı organize etmelidir. Elbette bu organizayonda yal..

Otobüs Durağında Photoshop'lu şaka 02:16

Otobüs Durağında Photoshop'lu şaka

Photoshop destekli kamera şakası için seçilen adres Finlandiya oldu. Adobe Creative Days kapsamında organize edilen şakada kurban olarak otobüs durağında bekleyenler seçildi. Otobüs durağının reklam panolarına yerleştir..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..