#Orgeneral hulusi akardan

Mualla Sürer & Nevzat Okçugil & Hulusi Kentmen 00:30

Mualla Sürer & Nevzat Okçugil & Hulusi Kentmen

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Hangimiz Sevmedik-Hulusi Hastanede 01:25

Hangimiz Sevmedik-Hulusi Hastanede

39. Bölümden en iyi sahneler. Part 7..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur 01:31

Bizim Hiçbir Şekilde Istilacı Tutumumuz Yoktur

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 21 Ocak 2018 tarihinde Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu. Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında Hatay Serinyol'da ..

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..

Genelkurmay Başkanı  Bayram Namazını Siirt'te Kıldı 01:30

Genelkurmay Başkanı Bayram Namazını Siirt'te Kıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, terörle mücadeleye ilişkin Bu mücadele devam edecek, inşallah her taraf tertemiz olacak. dedi...

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler 01:41

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda alıkonularak, Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Güler'in, Akıncı Üssü koridorlarındaki ka..

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler 01:47

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, kritik bölgelerde denetim ve incelemelerde bulundu. Akar, Hem Afrin'de operasyon yapabilecek hem de aynı anda Ege'yi kontrol edebilecek güce sahibiz. mes..

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme 00:49

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'da çeşitli karakol ve birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunduğu bildirildi...

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Genelkurmay Başkanı Akar Suriye Sınırında 01:25

Genelkurmay Başkanı Akar Suriye Sınırında

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay ve Kilis'te sınır birliklerini denetledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı 01:29

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile seçkin gözlemcilerin izlediği tatbikatın fiili atışlı bölümü başarıyla tamamlandı...

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti 01:58

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile birlikte; Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu, Akar, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatının bir bölümünü hareka..