#Orgeneral hulusi akardan

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri 01:23

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı Cirit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a veda ziyaretinde bulundu...

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de 03:02

Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Mersin'de askerleri taşıyan otobüsün kaza yaptığı bölgede incelemelerde bulundu...

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da 04:09

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları ile Libya’ya gitti...

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö 03:15

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö

Nihat Doğan açık açık söyledi! FETÖ, Ahmet Hulusi ve Adnan Oktar hadi bu sözleri söyleyin..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 03:26

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 18.10.2016 15:39 Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda Paylaş Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Darbeci Generaller Hakim Karşısında 01:34

Darbeci Generaller Hakim Karşısında

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun'un da aralarında bulunduğu 76 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, Malatya'da başladı...

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu 01:45

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu

Milli imkanlarla üretilen ATAK helikopterinin 20'ncisi, Milli Savunma Bakanı Işık ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın katıldığı törenle TSK'ya teslim edildi...

Genelkurmay Başkanı - İlk Andan İtibaren Darbecilere Şiddetle Karşı Çıktım 01:35

Genelkurmay Başkanı - İlk Andan İtibaren Darbecilere Şiddetle Karşı Çı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar- İlk Andan İtibaren Darbecilere Şiddetle Karşı Çıktım haberi..

İlker Başbuğ : Beşşar Esad Suriye Için Olabilecek En Kötü Lider 05:19

İlker Başbuğ : Beşşar Esad Suriye Için Olabilecek En Kötü Lider

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Ortadoğu'da en büyük facianın Suriye'de yaşandığını belirterek, Beşşar Esad Suriye için olabilecek en kötü lider. Binlerce, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu...

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Savaş Makinesi İzle ( 2017) 2:02:46

Savaş Makinesi İzle ( 2017)

Günümüzün savaşlarla dolu dünyasında, yazar ve yönetmen David Michôd üst düzey bir Amerikan askerinin inişli çıkışlı hayat hikayesini kâh tüm gerçekliğiyle, kâh acımasız bir parodi tadında ekranlara taşırken, gerçeğin ve..

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..