#Orhan cebeci aslında sende biliyorsun müzik dinle

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle 1:23:23

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle

Konusu : Film, çocuk hikâyeleri yazan bir adamın yaşadığı aşk hikâyesini anlatır. Suat babasının mecmuasında çocuk hikâyeleri yazar. Yazacağı son hikâye için de bir müsabaka düzenlenir. Yarışmayı kazanan kişi Suat’ın so..

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle 1:12:15

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, iki gazetecinin başına gelen esrarengiz olaylar konu edilir. Şapşal ve Kaşar isimli iki arkadaş gazeteci olarak çalışır. Son günlerde haber yapamadıkları için müdürlerinden uyarı alırlar. Bu yüzden uçan..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sonbahar Rüzgarları Handan Kara 03:55

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara

Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma..

  • PengoTV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

En İyi Ekskavatör Kazaları 04:11

En İyi Ekskavatör Kazaları

İzlerken kendimizden geçtiğimiz kazıcıların komik halleri fakat operatörlerin işinin de aslında ne kadar zor olduğunu anlamamıza yardımcı olan bu derlemede bazılarının aslında ölümün kıyısına çok yakın olduğunu görmektey..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dama Bilmek Hayat Kurtarır 02:22

Dama Bilmek Hayat Kurtarır

Satranç bilmeyen bir adam, düşmanını yenmek için düşmanına satranç maçı teklif eder. Fakat bilmediği bir şey vardır, düşmanı aslında kördür. Fakat kör düşmanın bilmediği bir şey de vardır, aslında kimse satranç bilmiyord..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Korkarız 02:42

Neden Korkarız

Korkunun binbir türlü sebebi var. Ama aslında sebebi biraz da az bilgi. Beyin boş bulduğu yerleri, türlü türlü bilgilerle dolduruyor, sonucunda da korku ortaya çıkıyor. Eğlenmek için korku filmlerine, korku evlerine gitm..

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz 04:13

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz

Yeşilçam filmlerinde bile kötü adam kahkahası diye bir şey var ve genel olarak da bu kötü adamlar kazanır! Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Kötü adam filmin sonunda iyi çıkar, iyi adamlarsa aslında kötü! B..

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler 10:09

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Merabaaaaaa Bugün ki konumuz Genital bölge ve dikkat edilmesi gerekenler. Aslında biçoğumuz dikkatsiz bi şekilde iç çamaşırı seçimi, temizlik, traş yapıyoruz. Aslında en dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri olduğ..

CAHİLLE SOHBETİ KESMEK. 1:28:06

CAHİLLE SOHBETİ KESMEK.

SEN ASLINDA KİMSİN? BİR BAŞKA KİŞİDE KENDİNİ BULMAK....

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..