#Orhan esen kalleş dünya müzik dinle

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Ebru Gündeş - Çingenem 03:22

Ebru Gündeş - Çingenem

Kapkara gözlerle, yaktın sineden Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, es..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür  04:54

Ayşe Dinçer ft. Kobra Murat - Kremini Sür

Başın mı ağrıyor kremini sür Ayağın mı kırıldı kremini sür Lifin mi koptu kremini sür Kolun mu tutuldu kremini sür Alasın kremini Süresin bol bol Sür sür sür sür Sür sür kremini sür Hastalara şifa kremini sür Dertliler..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ 03:27

Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ

Seni sordum dağlarıma Esen deli rüzgarıma Gökte uçan turnalara bulamadım bulamadım Bulamadım bulamadım Yar ben seni bulamadım Her yerde seni Aradım Ama seni bulamadım Açtım ellerimi göğe Tanrı'dan seni diledim Herkest..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973) 03:23

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973)

Şenay - Hayat Bayram Olsa nnŞarkı Sözleri:nnŞu dünyadaki en mutlu kişinMutluluk verendirnŞu dünyadaki sevilen kişinSevmeyi bilendirn nŞu dünyadaki en güçlü kişinGüçlükten gelendirnŞu dünyadaki en bilgin kişinKendini bile..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm 04:43

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm

Elmisin Gülüm şarkı sözleri ile Kimlere küsüp de sarardı yüzün Kanayan benizden eser yok gülüm Kalmadı baharın geldi mi gözün Kim bilir belkide derdin çok gülüm Islanmış gözlerin ağlıyor musun Işıksız gönlünü dağlıyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017) 09:19

İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017)

İngiltere kendi evinde Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’ndaki maçta Litvanya ile karşılaştı. 2018’de Rusya’da yapılacak Dünya Kupasında çok önemli olan maçta İngiltere 2-0 lık skorla maçtan galibiyetle ayrıldı.İngil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce