#Orhan gencebay

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi 00:17

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi

Şöhretin Sonu, başrollerini Bülent Ersoy ve Serpil Çakmaklı'nın paylaştığı Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen 1981 yapımı bir filmdir. Bülent Ersoy' un hayatını anlatan Şöhretin Sonu adlı film, Ersoy' un erkeklikten kad..

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy 00:42

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin Adı: İşte Bizim Hikayemiz Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Cami Yıkılsa Da Mihrap Yerindedir 00:22

Cami Yıkılsa Da Mihrap Yerindedir

Kanalıma abone olmayı unutmayın... Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Bülent Ersoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1976..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Yumurcak Veda Son Sahne 03:56

Yumurcak Veda Son Sahne

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

İş Benden Önemli Mi Yumurcak 01:07

İş Benden Önemli Mi Yumurcak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Oyun Bİtti 03:00

Oyun Bİtti

Filmin Adı: Oyun Bitti Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Filiz Akın, Kadir İnanır Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..

Tanışmalar Kazayla Da Olur 00:35

Tanışmalar Kazayla Da Olur

Filmin Adı: Almanyalı Yarim Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kadir İnanır, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Bunun Hesabını Ödeyeceksin Ahu 00:40

Bunun Hesabını Ödeyeceksin Ahu

Taçsız Kraliçe. Ahu Tuğba, Burçin Oraloğlu'nun oynadığı Orhan Elmas'ın yönettiği yapımcılığı Türker İnanoğlu'na ait Erler Film'in 1984 yapımı film...

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani 01:27

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Yönetmeni Orhan Aksoy olan filmin yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Engin Yalvarırım Beni Dinle 01:44

Engin Yalvarırım Beni Dinle

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmenliğini de Orhan Elmas yapmıştır...

Başlık Parası Kuru 00:58

Başlık Parası Kuru

Renkli Dünya başrollerini Erol Evgin ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1981 yapımı Türk filmidir. Orhan Aksoy'un yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir 02:34

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir

Filmin Adı: Canım Oğlum Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Yalçın Dümer, Hülya Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1987..

Zamanı Geldi 21.Bölüm İzle 1:12:33

Zamanı Geldi 21.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Sevcan Orhan ve Turgay Başyayla konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evcilik Oyunu Film Müziği 03:12

Evcilik Oyunu Film Müziği

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri 05:46

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri

Filmin Adı: Ayrı Dünyalar Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği 02:53

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği

Filmin Adı: Taşı Toprağı Altın Şehir Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Levent Kırca, Ayşegül Atik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1979..

Böyle mi Olacaktı Sonumuz 02:46

Böyle mi Olacaktı Sonumuz

Filmin Adı: Ayrı Dünyalar Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Varyemez Film Müziği 01:52

Varyemez Film Müziği

Filmin Adı: Varyemez Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1991..

Acı Hayat Film Müziği 06:45

Acı Hayat Film Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Evcilik Oyunu Giriş Müziği 01:56

Evcilik Oyunu Giriş Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Cüneyt Arkın'ın Babalık Sevinci 01:50

Cüneyt Arkın'ın Babalık Sevinci

Filmin Adı: Adını Anmayacağım Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..