#Orhan gencebay

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu 04:52

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu

Eğitim öğretimin tatile girdiği dönemlerde Erzincan yaylalarında çobanlık yapan lise öğrencisi Umut Orhan (17), kızılcıktan yola çıkarak hazırladığı projeyle Alzheimer hastalığına umut oldu. Çoban Umut’un TÜBİTAK projesi..

Gökhan Gen - Tuz 03:44

Gökhan Gen - Tuz

Söz & Müzik: Gökhan Gen Düzenleme: Kenan Çallı - Yılmaz Şallıel Yönetmen: Orhan İlimdaroğlu..

Ziynet_Sali_-_Efkar_m_Var-10567957 03:13

Ziynet_Sali_-_Efkar_m_Var-10567957

İsmail Orhan..

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam 06:56

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam

Söz & Müzik: Anonim Aranje : Hüseyin Canayakın Mix-Master : Hüseyin Canayakın Klip Yönetmeni : Hüseyin Canayakın Montaj: Canayakın Desing Görüntü Yönetmeni: Orhan Canayakın..

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan 03:29

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Hüseyin Canayakın Yapımcı: Orhan Canayakın..

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Söz | 66.Bölüm 2:24:59

Söz | 66.Bölüm

Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak’ın (Eren Vurdem) parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı (İlayda Ildır) hala Karabatak’ın ölmediğine inanmaktadır. B..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 67.Bölüm 2:21:00

Söz | 67.Bölüm

Söz’ün 67.Bölümünde;nnYavuz (Tolga Sarıtaş) ve Derya (Deniz Baysal) içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan (Sarp Akkaya) ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktu..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..