#Orhan gencebay doğan bir pişman müzik dinle

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

O Ses Türkiye-Yansı İlk Defa Arabesk Söylüyor! 02:04

O Ses Türkiye-Yansı İlk Defa Arabesk Söylüyor!

Performansıyla tüm jürileri döndürmeyi başaran Yansı, jürinin isteği üzerine Orhan Gencebay'dan 'Bir Teselli Ver' şarkısını seslendirdi..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız 10:02

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız

Ünlülerin değişimleri.Adile Naşit,Ahmet Mekin,Ali Şen,Ahu Tuğba,Bahar Öztan,Cüneyt Arkın,İlyas Salman,Orhan Gencebay.....

Dur Kaçma Kız İnsanmış 00:38

Dur Kaçma Kız İnsanmış

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Ne İstiyorsun Kaç Milyon 00:57

Ne İstiyorsun Kaç Milyon

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben 01:10

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Kördüğüm 1982 05:01

Kördüğüm 1982

Filmin Adı: Kördüğüm Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Orhan Gencebay..

Mevsim Bahar Olur Şarkısında Dans Eden Kedicik 04:32

Mevsim Bahar Olur Şarkısında Dans Eden Kedicik

Adnan Oktar'ın kediciği Mehtap Şahin Orhan Gencebay'ın şarkısında coştu. Güzel makyajlı zarif kedicik Mehtap Şahin Adnan Oktar'a tutkuyla bakıp dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi 01:00

Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi

Orhan Gencebay'dan sonra deodorantın önemine dokunan koca yürekli Var Böyle Tipler reisi izliyoruz efendim... Didem Soydan'da kalbimizde.....

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ? 03:47

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BABALAR KARIŞTI! 02:40

BABALAR KARIŞTI!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Meclis grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin ‘babaları’ olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i birbirine karıştırdı. Akşener’in “Müslüm baba gibi ‘Batsın bu dünya’ diyorum..

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!.. 05:42

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!..

Gökhan Töre ve ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncusu Bilgiç, iki yıllık birlikteliklerini bu akşam evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreni Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.126 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..