#Orhan gencebay kolay deği̇l müzik dinle

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Gamze Ekşi Günlük Makyajım 08:26

Gamze Ekşi Günlük Makyajım

Merhabaa, bu videoda sizlere günlük olarak uyguladığım makyajımı gösterdim hem sade hemde çok kolay bir günlük makyaj oldu ???? Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Gamze ekşi Kahverengi Dumanlı Göz Makyajı 12:32

Gamze ekşi Kahverengi Dumanlı Göz Makyajı

Merhaba :) Bu videoda sizlere çok kolay yapılan kahverengi dumanlı göz makyajını gösterdim. Bu makyajı uygularsanız benimle paylaşmayı unutmayın ????Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır 14:17

Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır

Bu zamana kadar bizi bu kadar kolay şekiller için mi beklettin demeyin bozuşuruz ????İzlediğiniz için de çok teşekkür ederim..

Güzeliz Biz Plaj Dalgası Nasıl Yapılır 02:23

Güzeliz Biz Plaj Dalgası Nasıl Yapılır

Yazın hareketine uygun, yapımı kolay plaj dalgalarını videomda bulabilirsiniz...

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Selma Çiçekdal Cadılar Bayramı Kedi Kadın Makyajı 12:28

Selma Çiçekdal Cadılar Bayramı Kedi Kadın Makyajı

Kolay bi Halloween temalı makyaj yapmak istedim vakti gelmişken, kullandığım malzemeleri ve diğer ayrıntıları aşağıda görebilirsiniz. Sponsorluğu için Nascita 'ya teşekkürler..

Ezgi Fındık Beauty Yeni Yıl Makyajı 16:16

Ezgi Fındık Beauty Yeni Yıl Makyajı

Bugün sizler için yılbaşı gecesi yapabileceğiniz çok şık ve kolay bir makyaj gösteriyorum. İyi seyler..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hintlinin Maraş Dondurmacısı ile İmtihanı 01:24

Hintlinin Maraş Dondurmacısı ile İmtihanı

İstanbul Sultanahmet'e gelen Hindistanlı turist dondurma yemek istemiş ancak bu hiçte kolay olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Günlük Mat Kahverengi Göz Makyajı 10:07

Ceyhan Başlangıç Günlük Mat Kahverengi Göz Makyajı

Günlük mat kahverengi göz makyajı ,yapabileceğiniz en kolay makyajlardan biri olabilir.Bir de Flormar'ın yeni maskara serisine ufaktan bir göz atıyorum.Umarım keyifle izlersiniz :..

Stil Baykuşu Yaz Makyajı ve Saçı 19:03

Stil Baykuşu Yaz Makyajı ve Saçı

Havalar bir türlü düzelmesede yaz başladı ve tatil sezonu açıldı. Bende sizelere yazın kullanabileceğiniz kolay, pratik ve doğal makyaj ve saç nasıl yaparız bunu göstermek istedim...

Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show) 06:59

Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show)

Radi bedelli askerlik için para arayan Özcan için Kim Milyoner Olmak İster ki yarışmasına katılıyor! En kolay soruda joker kullanan yarışmacının , Harvard mezunu yarışmacının bilemediği, Çin seddi nerededir nerde değildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Kır Düğünü Saç Modeli 19:59

Stil Baykuşu Kır Düğünü Saç Modeli

Yaz geldi düğünler başladı. Peki saçlarımıza ne yapacağız. Kolay ve pratik bir topuzla karşınızdayım..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır 03:18

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı) Un Hazırlanışı: 1 adet yumurta yarım çay bardağı..

Çöp Şiş Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 18:06

Çöp Şiş Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez menüde çöp şiş var. Normalde çöp şişi yedikçe yiyesimiz gelir ama tabii belirli bir sayıdan sonra çöp şiş yemek de hiç kolay değil...

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com) 01:30

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com)

Diyarbakır Nakliyat uzun süredir bu sektörde bulunan profesyonellerle kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Bu sektörde diğer nakliye firmaların dan farklı kılan özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir. Eşyalarınızı en..

Ehliyetinin Hakkını Veren Kamyon Şoförü 01:44

Ehliyetinin Hakkını Veren Kamyon Şoförü

Moloz taşıdığı inşaat alanına geri çağrılan kamyon şoförü dar yolda geri dönmek zorunda kalmış. Bu iş hiçte kolay olmamış ancak kamyon şoförü zoru başarırız imkansız zaman alır demiş...

  • JET TV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 6 yıl önce