#Orhan gencebay sende seversin müzik dinle

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle 1:27:55

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Kendisine benzeyen bir gençle, düşmanlarından kaçan bir milyonerin öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Macera Senaryo : Orhan Elmas Yönetmen : Orhan Elmas Oyuncular : Filiz Akın, Öztürk Serengil, Kadir Savun, Suzan Avcı,..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Zara - Dilenci 05:18

Zara - Dilenci

Zara - Dilenci Orhan Gencebay İle Bir Ömür Yeni (2013)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın 03:19

Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın

Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın - (Orhan Gencebay İle Bir Ömür )..

  • Candy tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:23

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..