#Orhan gencebay sende seversin müzik dinle

Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi 01:00

Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi

Orhan Gencebay'dan sonra deodorantın önemine dokunan koca yürekli Var Böyle Tipler reisi izliyoruz efendim... Didem Soydan'da kalbimizde.....

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ? 03:47

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BABALAR KARIŞTI! 02:40

BABALAR KARIŞTI!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Meclis grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin ‘babaları’ olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i birbirine karıştırdı. Akşener’in “Müslüm baba gibi ‘Batsın bu dünya’ diyorum..

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum 03:41

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum

Özür Diliyorum şarkı sözleri ile İşte geldim kapına Özür diliyorum Kalbini kırdım hatalıyım Farkındayım biliyorum Affetmek sana yakışır Büyüklük sende kalsın Özürümü kabul et Aşk Yeniden Başlasın Kaybolurum sensiz Ya..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Hamsterdan Korkan Köpek 00:41

Hamsterdan Korkan Köpek

Ya minicik hayvanın neyinden korkuyorsun şunun şirinliğine baksana tanısan seversin Vallah...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Acuka Tarifi 02:14

Acuka Tarifi

5 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı, 5 diş sarımsak, 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..