#Orhan gencebay yürekten olsun müzik dinle

Zerrin Özer-Gönül 03:38

Zerrin Özer-Gönül

Söz ve müziği Orhan Gencebay’a, düzenlemesi Esin Engin’e ait “Gönül” şarkısı Zerrin Özer’in kariyerinde önemli bir yere sahiptir...

Müslüm Gürses - Yaranamadım 05:02

Müslüm Gürses - Yaranamadım

Müslüm Gürses - Yaranamadım Dinle Şarkı Sözleri : Görmedim yürekten candan seveni Yalancı dostluklar ağlattı beni Kul ettim ellere ben bu bedeni Yinede kimseye yaranamadım Dostunum diyenler aldattı gitti O sahte ..

Uzman Çavuştan Müthiş Bağlama Resitali 06:00

Uzman Çavuştan Müthiş Bağlama Resitali

Bir Kıdemli Uzman Başçavuş'un Kosovalı bir vatandaşın müzik aletleri sattığı mağazayı ziyaret ettiği sırada dükkan sahiplerinin ricası üzerine Orhan Gencebay'ın Akşam Güneşi şarkısını bağlama ile söylemesi büyük ilgi gör..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Milyonları Ağlatan Şarkı (Damar 2016) 05:42

Milyonları Ağlatan Şarkı (Damar 2016)

Mükemmel sözler,mükemmel yorum ve tam uyumlu bir klip.İnsanın etkilenmemesi mümkün mü? Kalbini kırıyor diye üzülme ; - Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur .. Bedirhan Gökçenin yürekten kopan dizelerinden di..

  • Candy tarafından
  • 3.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız 10:02

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız

Ünlülerin değişimleri.Adile Naşit,Ahmet Mekin,Ali Şen,Ahu Tuğba,Bahar Öztan,Cüneyt Arkın,İlyas Salman,Orhan Gencebay.....

Dur Kaçma Kız İnsanmış 00:38

Dur Kaçma Kız İnsanmış

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Ne İstiyorsun Kaç Milyon 00:57

Ne İstiyorsun Kaç Milyon

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben 01:10

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum 01:25

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Kördüğüm 1982 05:01

Kördüğüm 1982

Filmin Adı: Kördüğüm Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Orhan Gencebay..

Mevsim Bahar Olur Şarkısında Dans Eden Kedicik 04:32

Mevsim Bahar Olur Şarkısında Dans Eden Kedicik

Adnan Oktar'ın kediciği Mehtap Şahin Orhan Gencebay'ın şarkısında coştu. Güzel makyajlı zarif kedicik Mehtap Şahin Adnan Oktar'a tutkuyla bakıp dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye-Yansı İlk Defa Arabesk Söylüyor! 02:04

O Ses Türkiye-Yansı İlk Defa Arabesk Söylüyor!

Performansıyla tüm jürileri döndürmeyi başaran Yansı, jürinin isteği üzerine Orhan Gencebay'dan 'Bir Teselli Ver' şarkısını seslendirdi..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi 01:00

Var Böyle Tipler ile Deodorantın Önemi

Orhan Gencebay'dan sonra deodorantın önemine dokunan koca yürekli Var Böyle Tipler reisi izliyoruz efendim... Didem Soydan'da kalbimizde.....

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ? 03:47

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu Ne Dedi ?..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BABALAR KARIŞTI! 02:40

BABALAR KARIŞTI!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Meclis grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin ‘babaları’ olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i birbirine karıştırdı. Akşener’in “Müslüm baba gibi ‘Batsın bu dünya’ diyorum..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!.. 05:42

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!..

Gökhan Töre ve ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncusu Bilgiç, iki yıllık birlikteliklerini bu akşam evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreni Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..