#Orhan gencebay yürekten olsun müzik dinle

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Yoğurtlu Salatalık Mezesi 01:58

Yoğurtlu Salatalık Mezesi

2 veya 3 adet salatalık 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşıı mayonez Yarım yemek kaşı kuru nane Biraz tuz Yoğurtlu salatalık mezesi nasıl yapılır Salatalıkları alacalı soyun yıkayın ve ince ince dilimleyin. Mayonez, yoğ..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Gerçek Hayatta PUBG 06:02

Gerçek Hayatta PUBG

PUBG de gün geçmiyorki daha değişik şeyler olsun.Videonun içeriğide Gerçek Hayatta PUBG ve videoda gerçekten çok güzel olmuş.Bizde sizlerle paylaşmak istedik...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terörle Olacak 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki ülkemizde huzur hakim olsun. dedi...

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular 07:54

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular

Herkese merhabalar bu videomda diş beyazlatma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim . Özellikle doktorumla birlikte bu videoyu hazırladım ki daha açıklayıcı ve anlaşılabilir olsun . Umarım keyifle izlersiniz :)..

Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya 01:38

Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya

Efenim Japonya'da özel bir şirket tarafından geliştirilen momo-2 adlı uydu fırlatma aracı başarısız bir test gerçekleştirmiş.Büyük geçmiş olsun diyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Limonlu Sütlaç 05:30

Fırında Limonlu Sütlaç

Misafirlerimin çok beğendiği, aroması ve lezzetiyle on numara olan fırında limonlu sütlaç tarifini sizin de çok beğenceğinizi umuyorum. Bu akşamki tatlınız bu tarif olabilir bence. Serin serin çok güzel oluyor. Afiyet ol..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama 00:32

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama

İnce'den YSK'nin kesin seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulunun kesin seçim sonuçlarını açıklamasına ilişkin Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var yakında, yerel ..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Şişman Ablanın Sürücü Koltuğuna Sığma Çabası 00:58

Şişman Ablanın Sürücü Koltuğuna Sığma Çabası

Sürücü koltuğuna sığmak isteyen şişman abla oldukça çabalamış ve sonunda başarmış. Bu iş oldukça zaman almış olsun başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..