#Orhan gencebay Çi̇lekeş müzik dinle

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle 1:23:23

Şıpsevdi 1963 Türk Film İzle

Konusu : Film, çocuk hikâyeleri yazan bir adamın yaşadığı aşk hikâyesini anlatır. Suat babasının mecmuasında çocuk hikâyeleri yazar. Yazacağı son hikâye için de bir müsabaka düzenlenir. Yarışmayı kazanan kişi Suat’ın so..

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle 1:12:15

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, iki gazetecinin başına gelen esrarengiz olaylar konu edilir. Şapşal ve Kaşar isimli iki arkadaş gazeteci olarak çalışır. Son günlerde haber yapamadıkları için müdürlerinden uyarı alırlar. Bu yüzden uçan..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ismail YK - 80 80 160 (Yeni 2017) 04:11

Ismail YK - 80 80 160 (Yeni 2017)

Ismail YK - 80 80 160 Seksen Seksen Yüzaltmış 2017 - Musicom Prodüksiyon Söz - Müzik: Michalis Rakintzis Türkçe söz: Orhan Varlı..

  • Ömer tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Gen - Tuz 03:44

Gökhan Gen - Tuz

Söz & Müzik: Gökhan Gen Düzenleme: Kenan Çallı - Yılmaz Şallıel Yönetmen: Orhan İlimdaroğlu..

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam 06:56

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam

Söz & Müzik: Anonim Aranje : Hüseyin Canayakın Mix-Master : Hüseyin Canayakın Klip Yönetmeni : Hüseyin Canayakın Montaj: Canayakın Desing Görüntü Yönetmeni: Orhan Canayakın..

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan 03:29

Alev Yıldırım - Şeker Oğlan

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Hüseyin Canayakın Yapımcı: Orhan Canayakın..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce