#Orhan kel gözlerde yaş olursun müzik dinle

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Cem Adrian - Gemiler (Lyric Video) 05:20

Cem Adrian - Gemiler (Lyric Video)

Cem Adrian - Gemiler (Gökyüzümün Yıldızları) Söz: Orhan Atasoy Beste : Orhan Atasoy - Ercüment Vural Aranje : Cem Adrian Bir an için çıksam hayatımdan Yanık tenli omuzunda Kurtulsam maziden, uzaklarda Şu anda yanım..

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız 00:54

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Arkadaşımın Aşkısın 01:01

Arkadaşımın Aşkısın

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün 01:00

Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Önüne Çıkan Rastgele Erkeklerin Kelini Okşayan Kadın 00:54

Önüne Çıkan Rastgele Erkeklerin Kelini Okşayan Kadın

Brookelyn iş başında! Güzel kadın sokakta karşısına çıkan erkekleri şaşırtmaya devam ediyor. Daha önce sakallı erkekleri hedef alan kadın şimdi kel erkeklerin yanına sokuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Soner Sarıkabadayı, Yeni Saçım 00:41

Soner Sarıkabadayı, Yeni Saçım" Diyerek Herkesi Güldürdü

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, kel olmasına rağmen yeni saçlarım notuyla fotoğraf paylaştı. Sarıkabadayı'nın kendisini ti'ye alması herkesi güldürdü. Saçlı halini unuttuğumuz ünlülerden Soner Sarıkabadayı, kel halini..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..