#Orhan kel gözlerde yaş olursun müzik dinle

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle 1:27:55

Zoraki Milyoner 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Kendisine benzeyen bir gençle, düşmanlarından kaçan bir milyonerin öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Macera Senaryo : Orhan Elmas Yönetmen : Orhan Elmas Oyuncular : Filiz Akın, Öztürk Serengil, Kadir Savun, Suzan Avcı,..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!! 08:23

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!!

Makyaj konusunda kadınlar kültür olarak farklı bölgelere yoğunlaşır. Bu yazımızda arap makyajı üzerinde duracağız. Güzellik anlayışı her yerde aynı olmamakla birlikte farklı kültürlerin güzellik sırlarını öğrenerek kişi ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir 00:34

Soğuk Algınlığının Belirtileri Nelerdir

Soğuk algınlığı, soğuk havalarda karşılaşılan burun akıntısı, öksürük, hapşurma, gözlerde yanma, halsizlik, kulak ağrısı, eklem ağrısı, iştahsızlık gibi belirtiler ile ortaya çıkar...

  • NABIZ tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinüzit Belirtileri Nelerdir 02:14

Sinüzit Belirtileri Nelerdir

Akut sinüzit; ateş, yüz ağrısı, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, koku alamama ve tat alamama gibi belirtilerle kendini gösterir. Kronik sinüzit, net olarak belirti vermediğinden daha zor tespit edilir. Kronik sinüzitte..

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Besin Alerjisinin Belirtileri Nelerdir 01:26

Çocuklarda Besin Alerjisinin Belirtileri Nelerdir

Çocuklarda besin alerjilerinin belirtileri çok çeşitlidir. Alerji tüm vücudu tutabilir. Besin alerjileri gözlerde kaşıntı, kızarıklık, sulanma, burunda hapşuruk, tıkanıklık, akıntı, koku alamama, büyük hava yollarında tı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Görülen Alerjik Rahatsızlıklar Nelerdir 01:15

Çocuklarda Görülen Alerjik Rahatsızlıklar Nelerdir

Çocuklarda görülen alerjik rahatsızlıklar çok çeşitlidir, bunların bazıları net bir şekilde anlaşılabilir, kimisi ise sinsidir. İnsan vücudu tepeden tırnağa alerjiden etkilenir. Gözlerde göz nezlesi, burunda alerjik nezl..

  • NABIZ tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözde Siyah Nokta Neden Olur 00:57

Gözde Siyah Nokta Neden Olur

Leyla Ataman ile Check-Up programına katılan Doç. Dr. Ateş Yanyalı, gözlerde neden siyah nokta olduğunu açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadir Şahin - Kaderime Dargınım 05:00

Kadir Şahin - Kaderime Dargınım

Söz: İbrahim Hahaoğlu Müzik: Ogun Şaybak ( Kel Ozan ) Düzenleme: Eren Özer Yönetmen: Ferhat Bilgin..

Rafet El Roman - Hop Vatandaş 03:36

Rafet El Roman - Hop Vatandaş

Rafet El Roman - Hop Vatandaş dinle Zampara nuri, imam mustafa Deli remzi, kel niyazi Parti kurmuslar Köy sehir gezip, atip tutmuslar Bizi seçin bize verin Görün demisler Köprü yapacaz yollar yapacaz Is verecez daha nel..

  • Candy tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..

Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..