#Orhan kel gözlerde yaş olursun müzik dinle

Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

Simit Tadında Poğaça Tarifi 02:00

Simit Tadında Poğaça Tarifi

1 adet yumurta ( beyazı içine, sarısı üstüne) 25 gr yaş maya 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı şeker Tuz Aldığı kadar un iç harcı için; Beyaz peynir rendelenmiş kaşar peyniri m..

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı 01:40

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı

ABD’nin İspanyolca yayın yapan en önemli televizyon kanalı Univision’da ‘Amor Eterno’ ismiyle yayınlanan dizi ilk gününde 18-49 yaş grubunda rakibinden , 18-34 yaş grubunda ise p daha yüksek reyting aldı...

  • BETA tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Damla Çikolatalı Poğaça 01:02

Damla Çikolatalı Poğaça

1 paket yaş maya 5 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 50 gr tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak) 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket vanilya 5 su bardağı un 1 su bardağı damla çikolata Hazırlan..

Karışık Poğaça Tarifi 02:02

Karışık Poğaça Tarifi

1 yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz (silinmiş) 2 tatlı kaşığı şeker ( silinmiş) 2 su bardağı ılık süt 2 çay bardağı sıvı yağ Alabildiği kadar un Sonradan eklenen malzemeler: 1 kase küçük kesilmiş maydanoz 1 kase küçük kesilmiş..

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Bilal Çelik - Rüyalar 02:43

Bilal Çelik - Rüyalar

Rüyalar şarkı sözleri ile Dünyalar dünyalar Gördüğüm rüyalar Gezdiğim diyarlar Sana çıkıyor bütün yollar Düşüyorum yine yollarına Beni sorma ölümün kollarına Düştüm gecenin ortasına Aldı hayalini gözyaşına Döktün bak ..