#Orman hapishanesi

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı 01:11

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı

Şanlıurfa'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir araya geldi. İki bakan buluşmasında tarlada biçerdövere binerek mısır hasadına katıldı...

''Van kedisi'' operasyonu! 01:31

''Van kedisi'' operasyonu!

ANKARA SİNCAN'DA HAYVAN TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EKİPLERİNİ KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALAŞTI. PARA KARŞILIĞI SATMAYI PLANLADIĞI 8 VAN KEDİSİYSE, SAHİPLENDİRİLMEK ÜZERE ELİNDEN ALINDI...

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu 01:06

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı Hatıra Ormanı projesi kapsamında Adana’da, teknik direktör Fatih Terim adına bir orman kuruldu. Ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu...

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Önce ağladı, sonra sevindi! 01:31

Önce ağladı, sonra sevindi!

TÜRKİYE ONU TELEF OLAN TAVUKLARININ ARDINDAN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARIYLA TANIDI. 8 BİN 500 HAYVANINI KAYBEDEN KADINA DERDİNİ UNUTTURACAK MÜJDE TARIM VE ORMAN BAKANI'NDAN GELDİ.....

Manavgat'ta yangında zarar gören evler havadan böyle görüntülendi 02:43

Manavgat'ta yangında zarar gören evler havadan böyle görüntülendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarında zarar gören bazı evler havadan görüntülendi...

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR 02:21

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR

MERSİN'DEKİ ORMAN YANGINLARI GÜNEYİ TEHDİT EDİYOR...

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı 02:14

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangının yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladığı, vatandaşların evlerini boşaltarak sahil kesimlerine doğru kaçtığı öğrenildi...

Manavgat’ta yangına havadan müdahale görüntülendi 00:37

Manavgat’ta yangına havadan müdahale görüntülendi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3. gününe giren orman yangınları devam ediyor. Yangına havadan müdahale sırasında çekilen görüntüler afetin boyutunu gözler önüne serdi...

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı 00:29

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük'te orman yangını meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı. Traktörleriyle yanan ormanlık alana su taşıyan yurttaşların..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Seda Sayan - Düşerim 03:40

Seda Sayan - Düşerim

Düşerim şarkı sözleri ile Haklısın belki İyileştirir zaman bütün yaraları Giydiği gibi çıkartır insan Bir gün karaları Ama ben şu an bu amansız acıyı Nasıl dindireyim Bildiğin orman yanıyor içimde Nasıl söndüreyim Be..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!'' 02:22

Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!''

Muğla'nın Marmaris ilçesinde son üç gündür devam eden orman yangınları söndürme çalışmalarına rağmen henüz kontrol altına alınamadı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yangın bölgesine giderek acil yardım çağrısında bulundu...

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geçtiler... 01:30

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geç

Türkiye’de Akdeniz ve Ege bölgelerinde devam eden orman yangınlarına müdahale için kardeş ülke Azerbaycan’dan yola çıkan 54 tam donanımlı itfaiye aracı ile 250 personel Trabzon’dan geçiş yaptı...

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi 04:59

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi

Antalya'nın Manavgat, Akseki, Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Köyceğiz ile Milas ilçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor...

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı 04:37

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangını 6. gününde Beydiğin Mahallesi’nde etkili oluyor. Mahalleli ve ekipler, evlere dayanan yangını güçlükle önleyebildi...

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..